Katalog

Luftkondisjoneringsanlegg til Modbus-konvertering, BLIIoT| Ny versjon BL120AC

04.04.2024 13:05

Luftkondisjoneringsanlegg til Modbus-konvertering, BLIIoT| Ny versjon BL120AC

Svar på annonse

Innledning For å implementere protokollen Air Conditioner to Modbus trenger du vanligvis en gateway-enhet som konverterer klimaanleggets proprietære kommunikasjonsprotokoll til Modbus-kompatible data. Gatewayen fungerer som en bro som oversetter klimaanleggets data til Modbus-registre eller -spoler som kan forstås av andre Modbus-enheter. Det finnes ulike varianter av Air Conditioner to Modbus-protokollen, avhengig av produsent og modell av klimaanlegget. Noen vanlige protokoller er Modbus RTU og Modbus TCP/IP.

Produktbeskrivelse

BL120AC klimaanlegg til Modbus-gateway er en enhet som muliggjør kommunikasjon mellom et klimaanlegg og et Modbus-nettverk. Den fungerer som en bro mellom de to systemene og muliggjør datautveksling og kontroll.



BL120AC kobles vanligvis til klimaanlegget ved hjelp av sin egenutviklede protokoll, og oversetter dataene til Modbus-protokollen som forstås av andre enheter i Modbus-nettverket. Den kan konvertere ulike parametere som temperatur, luftfuktighet, viftehastighet og driftsmodus til Modbus-registre eller spoler.



Ved å koble klimaanlegget til et Modbus-nettverk kan du integrere det i et større bygningsautomatiseringssystem eller SCADA-system (Supervisory Control and Data Acquisition). Dette muliggjør sentralisert overvåking, kontroll og koordinering av flere HVAC-systemer, noe som fører til bedre energieffektivitet og enklere administrasjon.

Produktegenskaper

1. Støtter Modbus RTU, Modbus TCP, klimaanlegg osv.

2. Støtter tilkobling til opptil 50 enheter og innsamling av 4000 datapunkter.

3. Støtter 6 valgfrie RS232/RS485-innganger.

4. Bruker innebygd ARM MCU og er et produkt som er utviklet basert på Linux OS-system.

5. 2 Ethernet-porter (WAN-port og LAN-port).

6. Støtter 4G, WiFi, GPS.

7. Støtter OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Støtter rutingfunksjoner og datainnsamling via kaskadesvitsj for å gjøre det enklere å samle inn mer data om industrielt utstyr. Programvaren har komplette funksjoner og dekker de vanligste applikasjonsscenariene.

9. Den integrerer det humaniserte konfigurasjonsgrensesnittet som BLIIoT følger, samt fjernkonfigurasjon, ekstern fastvareoppgradering og andre funksjoner. Brukerne trenger bare å foreta enkle innstillinger.

10. Den har en festestruktur og en strømforsyningsdesign med beskyttelse mot omvendt tilkobling.

11. Den bruker BLIIoTs patenterte skinnespenneteknologi og støtter standard DIN35-skinneinstallasjon og veggmontert installasjon.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Guangdong

Sted
Shenzhen