Katalog

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

12.04.2024 15:00

BLIIoT| Ny versjon BL120BN BACnet/IP BACnet MS/TP til Modbus Gateway i bygningsautomasjon

Svar på annonse

Innledning BACnet og Modbus er to mye brukte kommunikasjonsprotokoller innen bygningsautomasjon og industriell styring. BACnet (Building Automation and Control networks) er en protokoll som er spesielt utviklet for styring og overvåking av bygningsautomatiseringssystemer, mens Modbus er en åpen seriell kommunikasjonsprotokoll som ofte brukes i industrielle styringssystemer. Integrering av BACnet- og Modbus-nettverk muliggjør sømløs kommunikasjon og datautveksling mellom enheter som bruker disse ulike protokollene. Denne integrasjonen oppnås vanligvis ved hjelp av en BACnet til Modbus-gateway eller -konverter. Gatewayen fungerer som en oversetter som gjør det mulig for enheter i et BACnet-nettverk å kommunisere med enheter i et Modbus-nettverk.

Produktbeskrivelse

BL120BN BACnet to Modbus gateway er en enhetsløsning som muliggjør kommunikasjon mellom BACnet- og Modbus-nettverk. Den fungerer som en bro, slik at enheter som bruker BACnet-protokollen, kan kommunisere med enheter som bruker Modbus-protokollen.



Ved å bruke en BL120BN BACnet til Modbus-gateway blir det mulig å integrere enheter og systemer som bruker disse ulike protokollene, noe som muliggjør krysskommunikasjon og datautveksling. Denne integreringen forbedrer interoperabiliteten, forenkler systemadministrasjonen og gjør det enklere å overvåke og styre enheter i både BACnet- og Modbus-nettverk.

 

Produktegenskaper

1. Støtter BACnet/IP, BACnet MS/TP, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Støtter tilkobling av opptil 50 enheter og innsamling av 4000 datapunkter.

3. Støtter 6 valgfrie RS232/RS485-innganger.

4. Har innebygd ARM MCU og er et produkt utviklet basert på Linux OS-systemet.

5. 2 Ethernet-porter (WAN-port og LAN-port).

6. Støtter 4G, WiFi, GPS.

7. Støtter OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Støtter rutingfunksjoner og datainnsamling via kaskadesvitsj for å gjøre det enklere å samle inn mer data om industrielt utstyr. Programvaren har komplette funksjoner og dekker de vanligste applikasjonsscenariene.

9. Den integrerer det humaniserte konfigurasjonsgrensesnittet som BLIIoT følger, samt fjernkonfigurasjon, ekstern fastvareoppgradering og andre funksjoner. Brukerne trenger bare å foreta enkle innstillinger.

10. Den har en festestruktur og en strømforsyningsdesign med beskyttelse mot omvendt tilkobling.

Den bruker BLIIoTs patenterte skinnespenneteknologi og støtter standard DIN35-skinneinstallasjon og veggmontert installasjon.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Guangdong

Sted
Shenzhen