Katalog

BLIIoT|Ny versjon BL120 Modbus Gateway finner anvendelser på ulike områder

19.04.2024 10:00

BLIIoT|Ny versjon BL120 Modbus Gateway finner anvendelser på ulike områder

Svar på annonse

Introduksjon Modbus-gateway er en viktig komponent i industrielle automatiserings- og styringssystemer. Den muliggjør sømløs kommunikasjon, integrasjon og skalerbarhet, noe som er avgjørende for effektiv drift av moderne industrisystemer. Den spiller en avgjørende rolle når det gjelder kommunikasjon, integrering og skalerbarhet mellom enheter og systemer som bruker ulike protokoller.

Produktbeskrivelse

BL120-gatewayen fungerer som en bro mellom Modbus-enhetene og målsystemet, noe som muliggjør datautveksling og interoperabilitet. Den gjør det mulig å kommunisere mellom enheter som sensorer, aktuatorer og kontrollere via serie- eller Ethernet-tilkoblinger.

Ved å bruke BL120 Modbus-gateway kan organisasjoner integrere Modbus-enheter med andre systemer eller nettverk, noe som gir sømløs interoperabilitet og avanserte styrings- og kontrollfunksjoner.


Produktfunksjoner

1. Støtter tilkobling til opptil 50 enheter og innsamling av 4000 datapunkter.

2. Støtter 6 valgfrie RS232/RS485-inngangerstøtter 6 valgfrie RS232/RS485-innganger.

3. Har innebygd ARM MCU og er et produkt utviklet basert på Linux OS-system.

4. 2 Ethernet-porter (WAN-port og LAN-port).

5. Støtter 4G, WiFi og GPS.

6støtter OpenVPN, SNMPV1/V2.

7. Støtter rutingfunksjoner og datainnsamling via kaskadesvitsj for å gjøre det enklere å samle inn mer data om industrielt utstyr. Programvaren har komplette funksjoner og dekker de vanligste applikasjonsscenariene.

8. Den integrerer det humaniserte konfigurasjonsgrensesnittet som BLIIoT følger, samt fjernkonfigurasjon, ekstern fastvareoppgradering og andre funksjoner. Brukerne trenger bare å foreta enkle innstillinger.

9. Den har en festestruktur og en strømforsyningsdesign med beskyttelse mot omvendt tilkobling.

10. Den bruker BLIIoTs patenterte skinnespenneteknologi og støtter standard DIN35-skinneinstallasjon og veggmontert installasjon.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Guangdong

Sted
Shenzhen