Katalog

BL121PO PLC-protokoll til OPC UA-gateway

02.04.2024 09:05

BL121PO PLC-protokoll til OPC UA-gateway

Svar på annonse

BLIIoT|Ny versjon BL121PO Multiple PLC Protocol to OPC UA Gateway i ulike industrielle automatiseringsapplikasjoner Introduksjon PLS-er genererer store mengder data om prosesser, produksjon og diagnostikk. Gatewayen gjør det enklere å overføre disse dataene til OPC UA-baserte systemer som SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) eller MES (Manufacturing Execution Systems). Ved å konvertere PLS-data til OPC UA blir det enklere å samle inn, analysere og bruke informasjonen til sanntidsovervåking, kontroll og beslutningstaking. Teknologien er i rivende utvikling, og det kommer stadig nye standarder og protokoller. Ved å bruke en OPC UA-gateway fremtidssikrer bedrifter automatiseringsinfrastrukturen sin. Hvis det skjer oppdateringer eller endringer i PLS-protokollene, eller hvis det kommer nye enheter med andre protokoller, kan gatewayen tilpasse seg og fortsette å sørge for pålitelig kommunikasjon mellom PLS-ene og resten av systemet.

Produktbeskrivelse

BL121PO PLC-protokoll til OPC UA-gateway kan støtte ulike PLC-protokoller, inkludert de som brukes av Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta og andre PLS-merker. BL121PO kan støtte andre PLS-protokoller som brukes av ulike produsenter. Den fungerer som protokolloversetter og muliggjør sømløs datautveksling mellom ulike PLS-er og OPC UA-baserte systemer, uavhengig av de respektive protokollene.

Ved å konvertere PLS-data til OPC UA-protokollen blir det mulig å fjernovervåke og fjernstyre PLS-er med OPC UA-baserte systemer. Dette gir større fleksibilitet og effektivitet i industriell automatisering. BL121PO-konverteringen gir betydelige fordeler for industriell automatisering, blant annet økt fleksibilitet, interoperabilitet, sikkerhet og skalerbarhet.


Produktegenskaper

1. Støtter Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta og andre PLS-protokoller, OPC UA.

2. støtter tilkobling til opptil 50 enheter og innsamling av 4000 datapunkter.

3støtter 6 valgfrie RS232/RS485-innganger.

4. Bruker en innebygd ARM MCU og er et produkt utviklet basert på operativsystemet Linux.

5. 2 Ethernet-porter (WAN-port og LAN-port).

6. Støtter WiFi.

7.støtter OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Støtter rutingfunksjoner og datainnsamling via kaskadesvitsj for å gjøre det enklere å samle inn mer data fra industrielt utstyr. Programvaren har komplette funksjoner og dekker de vanligste applikasjonsscenariene.

9. Den integrerer det humaniserte konfigurasjonsgrensesnittet som følger BLIIoT, samt fjernkonfigurasjon, ekstern fastvareoppgradering og andre funksjoner. Brukerne trenger bare å foreta enkle innstillinger.

10. Enheten har en monteringsstruktur og strømforsyningsdesign med beskyttelse mot omvendt polaritet.

11. Den bruker BLIIoTs patenterte skinnespenneteknologi og støtter standard DIN35-skinneinstallasjon og veggmontering.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Guangdong

Sted
Shenzhen