Katalog

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

22.04.2024 00:00

Sjeldne metaller og sjeldne jordarter

Svar på annonse

UrbanMines Tech. Limited er en verdensomspennende pålitelig leverandør av sjeldne metalloksider og -forbindelser, sjeldne jordartsmetaller og -forbindelser, gjenvinningshåndtering av ikke-jernholdige metaller.

UrbanMines er i ferd med å bli en profesjonell leder innen avanserte materialer og gjenvinning og utgjør en reell forskjell i markedene de betjener med sin ekspertise innen materialvitenskap, kjemi og metallurgi. Det er 17 år siden vi begynte å betjene og samarbeide med kundene våre innen industri og forskning og utvikling. UrbanMines har vokst til å bli bransjeledende som en omfattende leverandør av sjeldne metaller og sjeldne jordarter som utfører integrert produksjon fra råvarer av høy kvalitet til oksider og forbindelser med høy renhet.

HJELPER VÅRE KUNDER Å VINNE, det er det vi handler om UrbanMines Tech Limited. Fordi vi forstår viktigheten av pålitelige og konsistente materialer for våre kunders FoU- og produksjonsbehov, har vi investert i aksjer og etablert et prosessanlegg for sjeldne metaller og sjeldne jordsaltforbindelser, og vi har også etablert solide relasjoner med våre OEM-produsenter. Ved å besøke produksjonsteamet vårt ofte og snakke med ledelsen, produksjons- og QC-ingeniører og arbeidere i produksjonslinjene om kvaliteten vi søker, skaper vi virkelig arbeidspartnerskap.

Det er disse verdsatte vennskapene, bygget over mange år, som gjør at vi kan levere konsistente produkter av høy kvalitet til våre kunder over hele verden.

Etter hvert som verden endrer seg, gjør vi det også. Vi gjør en forskjell, hver dag, for kundene våre, for forbrukerne, for teamet vårt, for verden.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina