Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2024 00:00

Tanker med flytende nitrogen

Svar på annonse

Tanker med flytende nitrogen er et allsidig og uunnværlig kryogenisk lagringsutstyr innen vitenskapelig forskning, medisin og industri. væske-nitrogentanker med en kapasitet på 10 liter dekker et bredt spekter av scenarier på grunn av sin moderate størrelse og bærbarhet. For eksempel utgående sædoppsamling for dyrehold, statisk lagring av frosne sædhveterør, små mengder cellefrysing i laboratoriet og industrielt frysetilbehør.

La oss snakke om 10-liters flytende nitrogenlagringstank i detalj:


1. De vanlige modellene av TIANCHI 10 liters lagringstanker for flytende nitrogen er 50 mm, 80 m, 125 mm og 210 mm;
Blant dem er 50 mm mer egnet for en liten mengde prøvekonservering, eller bare lagring av flytende nitrogen for bruk, med lengre statisk konserveringstid; 80 mm kaliber ligner 50 mm, noe som er mer egnet for en liten mengde prøvekonservering, men lett å ta. På grunn av den korte statiske lagringstiden er bruksfrekvensen ikke så god som de to ovennevnte kalibrene, så 125 mm og 210 mm er mer egnet for kortvarig lagring av flytende nitrogen, og brukere som ikke bryr seg om lagringstiden, kan bruke dem.


2. Struktur
Som alle flytende nitrogenbeholdere har 10 liters flytende nitrogenlagringstank også et dobbelt blærevakuum og flerlags isolasjonsstruktur, og den isolerte nakkepluggen lukker tankens munn for å redusere varmestråling og flytende nitrogenfordampning.

3. Statisk konservering og prøvelagringskapasitet
10 liter flytende nitrogenlagringstanker er bedre ved lagring av flytende nitrogen, 50 mm kaliber statisk lagringstid på 87 dager; i synkende rekkefølge, 80 mm kaliber 50 dager, 125 mm har 25 dager, 210 mm bare 11 dager. Merk at dette er statisk lagring, det vil si når den er fylt med flytende nitrogen og ikke åpnes og ikke brukes.
Pluss prøvelagring, med et komplett komplement av 6 runde bærebøtter, kan du oppbevare rundt 792 til 1788 frosne sædhveterør; og rundt 150 celler, som kan sammenkobles med kryopreserveringsklemmer.
Forstå den flytende nitrogentanken for å bruke den bedre. Ovenfor er den grunnleggende informasjonen om 10 liters flytende nitrogenlagringstank.
Vil du vite mer, er du velkommen til å kontakte oss, hvis du har behov, er du også velkommen til å konsultere når som helst.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
henan

Sted
zhengzhou