Katalog

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

06.07.2024 01:05

TTA/Tolyltriazol granulat HOO 99,5 % min CAS-nummer: 29385-43-1

Svar på annonse

TTA vannbehandlingskjemikalie

Tolyltriazol
Tolyltriazol er en allsidig korrosjonsinhibitor som gir effektiv beskyttelse mot oksidasjon og korrosjon for ulike metaller og legeringer.
CAS-nummer: 29385-43-1
UN NO: 3077
EINECS NO.: 249-596-6
Molekylformel: C9H9N3
Renhet (%): 99.5 % min
Utseende: Hvitt til off-white pulver eller granulat
Emballasje: 25 kg/pose eller i henhold til kundens krav

ARTIKLER SPESIFIKASJONER RESULTATER
Renhet, % 99,5min 99,81
Smeltepunkt, ℃ 97min 97,22
Askeinnhold, % 0,05max 0,024
Vanninnhold, % 0,1max 0,079
PH-verdi 5-6 5,58

 

Tolyltriazol
Tolyltriazol, alternativt TTA, er en organisk forbindelse med den kjemiske formelen C9H9N3. Den har et hvitt til offwhite utseende, og kommer i form av pulver eller granulat. Dette stoffet fungerer som en viktig korrosjons- og avleiringshemmer i ulike sektorer, særlig innen vannbehandling, metallbearbeiding og oljeraffinering. Det beskytter metaller mot korrosjon og hindrer at det dannes belegg eller avleiringer på overflater. Tolyltriazol brukes dessuten som tilsetningsstoff i frostvæske og ved fremstilling av kobberbaserte legeringer.

CAS-nummer: 29385-43-1
UN NO: 3077
EINECS NO.: 249-596-6
Molekylformel: C9H9N3
Renhet (%): 99.5 % min
Utseende: Hvitt til off-white pulver eller granulat
Emballasje: 25 kg / pose eller i henhold til kundens krav

Tolyltriazol Bruksområder
1. Korrosjonshemming: Dette stoffet brukes i stor utstrekning som korrosjonshemmer i kjølevannssystemer, metallbearbeidingsvæsker og ulike industrielle applikasjoner. Det danner et beskyttende lag på metalloverflater, motvirker korrosjon og forlenger utstyrets levetid.
2. Avleiringshemming: Forhindrer effektivt dannelsen av kalk eller avleiringer i vannsystemer, kjeler og varmevekslere. Funksjonen minimerer oppbygging av mineralavleiringer, og opprettholder dermed utstyrets effektivitet.
3. Metallbeskyttelse: Denne forbindelsen fungerer som et beskyttende middel, spesielt for kobber og kobberlegeringer. Det hindrer oksidasjon av metalloverflater og forhindrer anløping, noe som er verdifullt ved konservering, rengjøring og lagring av metall.
4. Frostvæsketilsetning: Det tilsettes av og til i frostvæske for å forbedre korrosjonsbeskyttelsen. Dette beskytter metallkomponenter i kjølesystemet og forhindrer rustutvikling.
5. Betongforbedring: I bygg- og anleggsbransjen fungerer det som et tilsetningsstoff for betong og sementholdige materialer. Det fungerer som en korrosjonshemmer for armeringsstål, og beskytter det mot kloridionindusert korrosjon.
6. Drivstoffmodifisering: Brukes noen ganger som drivstofftilsetning, spesielt i flydrivstoff. Det gir korrosjonsbeskyttelse for komponenter i drivstoffsystemet og bidrar til å forhindre avleiringer i drivstoffledninger og injektorer.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Henan

Sted
Zhengzhou