Katalog

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:45

Holdbar 11-14 seters sightseeingbuss, lukket stil, bensin, sightseeingbuss

Svar på annonse

Kombinerer varme, komfort, luksus og overlegen kvalitet - Macpherson uavhengig fjæring - Integrert ramme av karbonstål med høy styrke - Hydraulisk brems med to kretser med vakuumforsterker - MOQ: 1 Vi godtar også OEM- og ODM-bestillinger for bensinsightseeingbusser med mer enn 14 seter eller mindre enn 11 seter. Velkommen til å sende oss dine krav.

Mer korrosjonshindrende kjøretøybase
Sammenlignet med overflatemalingsprosessen til rammen til andre merker, har basisrammeoverflaten til bensinsightseeingbussen blitt behandlet av en rekke korrosjonshindrende prosesser som beising, fosfatering, elektroforese, dypping og baking. Den har korrosjonshindrende egenskaper både innvendig og utvendig og har lengre levetid.

Lukket og varmere rom
Bussen vedtar et generelt lukket rom, som effektivt kan isolere ekstern støy, vind og regn og andre forstyrrelser. Karosseriet er utformet med inn- og utgangsdører og er utstyrt med et klimaanlegg, slik at passasjerene kan opprettholde en behagelig temperatur i ulike årstider og klimaforhold og forbedre kjøreopplevelsen.

EFI-motor av høy standard
Hulk FDH bensinsightseeingbuss vedtar den nasjonale VI-standarden LJ469 / LJ415 EFI-motoren. Den har mer avansert teknologi for forbrenningskontroll og kontrollerer parametere som drivstoffinnsprøytning og tenningstidspunkt for å forbedre drivstoffutnyttelsen og redusere skadelige eksosutslipp kraftig.

Seter med høy komfort
Hulk FDH bensinsightseeingbuss har et uavhengig justerbart mykt sete for sjåføren, og passasjerområdet er utstyrt med integrerte myke seter i skinnimitasjon (svart, beige, brun osv.) Eller FRP-busseter. Det sikrer en behagelig tur for alle passasjerer samtidig som det gir høyere sikkerhet. Det er luksuriøst og vakkert, og veldig attraktivt.

Vakuumbærende dekk av høy kvalitet
Alle dekkene på Hulk bensinsightseeingbuss er laget av vakuumbærende bildekk av høy kvalitet, som oppfyller strenge standarder for stabilitet og holdbarhet. De har sklisikker tekstur og sterk grepsevne, og kan lett takle forskjellige veidekker, noe som sikrer stabiliteten din under kjøring.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Shandong

Sted
Qingdao

Sluttdato
31.12.2029 23:55

Tilleggsinformasjon