Katalog

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:55

2-6 seter elektrisk golfbil, høy kvalitet Street Legal

Svar på annonse

Tilpass din egen golfbil - Høy styrke karbonstål eller aluminiumslegeringsramme - Vedlikeholdsfritt blybatteri eller litiumbatteri - Maksimal hastighet varierer fra 60 km / t til 80 km / t - MOQ: 1 Vi godtar også OEM- og ODM-bestilling for over 6 seter golfbil, velkommen til å sende krav til oss.

Mote front- og bakkroppsdesign
Front- og bakkroppen på den elektriske golfbilen er fasjonabel og vakker, de er dannet av ABS engineering plastsprøytestøping, som er en unik design utviklet i fellesskap av Hulk-designere og designere i bilindustrien.

Valgfri stål / aluminiumslegeringsramme Base
Basen på den elektriske golfvognen kan være laget av stålramme eller aluminiumslegeringsramme i henhold til kundens behov, noe som kan gi høyere styrke og holdbarhet, noe som gir deg en tryggere og mer komfortabel kjøreopplevelse.

High Brightness Crystal Car Lights
Den elektriskegolfbilen bruker kombinerte krystallamper med høy lysstyrke foran og bak, som er vakre i utseende og har bestått CE-sertifikat. Lyset har sterk penetrasjon og lang belysningsavstand, noe som gjør kjøring om natten tryggere.

Mechatronics Integrated Drive Rear Axle
Den elektriske golfbilen vedtar en elektromekanisk integrert drivaksel bak med et aluminiumslegeringsskall, som er lettere i vekt. Tannoverflaten på giret er karburert og slipt, noe som resulterer i lav støy og lang levetid.

Vakre og komfortable seter
Setene til den elektriske golfbilen er laget av myke og komfortable materialer, designet ergonomisk for å forbedre kjørekomforten maksimalt, og de ser mer stilige og luksuriøse ut.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Shandong

Sted
Qingdao

Tilleggsinformasjon