Katalog

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

18.11.2024 11:35

Transglutaminase - tilsetningsstoff og matenzym

Svar på annonse

Transglutaminase er et tilsetningsstoff i mat.

Det er et enzym som danner tverrbindinger mellom proteinmolekyler. De viktigste produktgruppene med bruk av transglutaminase:

kjøttprodukter, pølse-/skinkeprodukter, sjømatprodukter, bakervarer, meieriprodukter og veganske produkter.

Det er flere fordeler med å bruke TG:

* Forbedrer kjøttets tekstur
* og binding mellom kjøttstykker
* Reduserer fosfater
* Reduserer vanntapet under tilberedningsprosesser
* Forbedrer den endelige konsistensen i produkter med lavt natriuminnhold
* Forbedrer tekstur og elastisitet
* Øker gelestyrken, noe som gjør det lettere å miste protein
* Reduserer innholdet av tannkjøtt og gelatiner
osv.

Mest brukt i: kjøttprodukter, meieriprodukter, sjømatprodukter, bakervarer, ost/cottageprodukter, veganske produkter.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Polen

Sted
Rzeszow

Tilleggsinformasjon