RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O
18.11.2024 11:35
Det er et enzym som danner tverrbindinger mellom proteinmolekyler. De viktigste produktgruppene med bruk av transglutaminase:
kjøttprodukter, pølse-/skinkeprodukter, sjømatprodukter, bakervarer, meieriprodukter og veganske produkter.
Det er flere fordeler med å bruke TG:
* Forbedrer kjøttets tekstur
* og binding mellom kjøttstykker
* Reduserer fosfater
* Reduserer vanntapet under tilberedningsprosesser
* Forbedrer den endelige konsistensen i produkter med lavt natriuminnhold
* Forbedrer tekstur og elastisitet
* Øker gelestyrken, noe som gjør det lettere å miste protein
* Reduserer innholdet av tannkjøtt og gelatiner
osv.
Mest brukt i: kjøttprodukter, meieriprodukter, sjømatprodukter, bakervarer, ost/cottageprodukter, veganske produkter.
Kategori
Tilbud
Land
Polen
Sted
Rzeszow