Katalog

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

14.11.2022 00:11

For høyeste boreytelse: SHARK-DRILL2 for forskjellige diameterområder og boredybder. av ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

Ekstremt sterk, stabil og nøyaktig: Hvis du leter etter et alternativ til solide hardmetallbor med utskiftbare skjæreinnsatser, er SHARK-DRILL2 det riktige valget. Dette systemet mestrer enkelt det høye sponvolumet ved høye matehastigheter - takket være intern kjøling med optimert kjølevæskeuttak, brede sponkamre, komplett belegg samt jevn sponkammerutløp i kragen. Den optimale ansiktskontakten i holderen gir ekstra stabilitet for høye aksiale krefter.
For å gjøre deg i stand til å bearbeide både stål, rustfritt stål, ikke-jernholdige metaller og støpte materialer med den enestående presisjonen til SHARK-DRILL2, er hardmetallskjærene tilgjengelig i forskjellige kvaliteter og geometrier med spisssliping for utmerket sentreringsadferd. Du kan bytte innsatser enkelt og raskt i installert tilstand, mens Torx Plus®-skruene med nedtrekkseffekt sørger for en sikker og stabil passform. Siden én holder passer til flere bordiametre, sparer du også tid og penger. Resultatet: Du drar nytte av svært gode boringstoleranser og høye matehastigheter - tilsvarende solide hardmetallbor - til et spesielt attraktivt forhold mellom pris og ytelse.