Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.05.2023 01:05

Intelligente produkter for mer sikkerhet

Låsebolter og nye posisjoneringshylser med tilstandssensor fra norelem

norelem fortsetter å utvide sitt omfattende sortiment innen produkter med tilstandssensor og tilbyr nå, i tillegg til låsebolter, også posisjoneringshylser med tilstandssensor. Med disse nye, intelligente produktene er norelem en pioner på markedet: integreringen av induktive sensorer reduserer materialtap og øker prosesssikkerheten betydelig.

Produksjonsprosesser skal gjøres mer stabile, presise og pålitelige. Produkter med sensorstøttet tilstands- og posisjonsovervåking, som norelems låsebolter og posisjoneringshylser med tilstandssensorer, gir her en klar fordel.

Ved låsebolter med tilstandssensor registrerer en sensor integrert i håndtaket tilstanden til bolten. Sensoren er koblet til maskinstyringen via en tre-leder PVC-kabel. Statusen (låst eller trukket) kan registreres nøyaktig, noe som muliggjør aktiveringsavhengig prosesskontroll. Lengden, høyden og posisjonen til bevegelige komponenter kan dermed justeres enda mer nøyaktig. Låsepinnene fra norelem er tilgjengelige i stål eller rustfritt stål.


Posisjoneringsbøssingene med tilstandssensor har en variabelt justerbar sensor på bøssingen. Brukeren kan montere en kommersielt tilgjengelig induktiv sensor med en diameter på 3 mm på modellene "for tilstandssensor". Den induktive sensoren registrerer signalet og overfører det til maskinstyringen, som for eksempel bare starter produksjonssyklusen når alle betjenings- eller sperreelementer er i riktig posisjon. Den elektroniske tilstandsovervåkingen brukes blant annet i emballasjeindustrien, spesielt ved formatjustering av pakkemaskiner.


I tillegg til låsebolter og posisjoneringshylser har norelem også fjærbelastede trykkstykker med tilstandssensor og tilstandssensorer i rustfritt stål med holder for hurtigklemmer i sortimentet.




Flere nyheter

En lastebil full av innovasjoner
Løsningen for feilfrie maskineringsprosesser
Nytt fra norelem: Lineære rulleføringer

17.11.2023 00:00

Nyheter fra klemmeteknologi
Hurtigkoblingsklemmer som forbindelseselement i hurtigskiftesystemet fra norelem

26.06.2023 00:00

norelem på automatica 2023
Opplev nye og velprøvde norelem-produkter live

MHP RIESEN Ludwigsburg har gleden av å ønske norelem, en regional global aktør, velkommen som ny...