Katalog

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

30.05.2023 13:05

Ny merkevareidentitet: Velkommen til KÖRBER Fittings

I en stadig mer kompleks verden er konstant endring nødvendig for ikke å miste kontakten.

Vi gjør nå denne endringen synlig - med vår nye bedriftskommunikasjon. Hele utseendet til KÖRBER har blitt grunnleggende modernisert og gjort klar for fremtiden fra og med februar 2023.



Med et revidert merkenavn, en ny optimalisert logo og en ny skrifttype vil merkevaredesignet også bli optimalisert for digitale medier. Verdener i endring Vår verden blir stadig mer kompleks. Sosiale, politiske og økonomiske endringer er en integrert del av livene våre. Vi må tilpasse oss nye ting nesten hver dag.


Og hvis vi ikke følger med i timen, mister vi raskt kontakten... og vi forandrer oss med den.

... og vi endrer oss med den. KÖRBER er også i konstant endring. Produkter og tjenester videreutvikles, en ny bedriftsledelse former fremtiden. Denne typen konstant endring er viktig, og vi tar aktivt tak i den for å forme en vellykket fremtid.



Vi gjør nå denne endringen synlig - med en ny bedriftskommunikasjon.Nytt utseende Det første du sikkert vil legge merke til, er vår nye logo og det reviderte merkenavnet. Sistnevnte har blitt tilpasset og inneholder nå også navnet på produktkategorien: Fittings. Med dette ønsker vi å skjerpe profilen vår og understreke bredden i produktporteføljen vår. Ordmerket er satt i skrifttypen "Barlow". Dette er avledet fra DIN-standardfonten og kommuniserer vårt krav til pålitelighet, presisjon og kvalitet - på en typografisk måte. Signetet vårt ble videreutviklet på en evolusjonær måte: Avstand og mellomrom er optimalisert, og buen er korrigert slik at den nå er teknisk mer presis. Slagordet med varemerkepåstanden er fra nå av satt i en skrifttype. Dette uttrykker vår personlighet og vår håndverkskompetanse.


I vårt familiedrevne selskap handler dedikerte mennesker som er ansvarlige for produksjon, kvalitetssikring eller prosesser. . ..

men modernisering er ikke begrenset til vår merkevareidentitet. Mye har endret seg i løpet av selskapets mer enn 65 år lange historie. De høye standardene vi setter for kvaliteten på arbeidet vårt har fortsatt å vokse.



Vi holder fast ved dette velprøvde konseptet for å bli enda litt bedre. "Verdier kan bare bevares gjennom forandring" - Richard Löwenthal (1908-91), tysk-engelsk publisist og statsviter