Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

24.05.2023 00:05

Nye produkter - nye muligheter

norelem utvider utvalget av hengsler

norelem utvider sitt hengselsortiment med to nye serier i rustfritt stål. Hengslene av høykvalitets A4 1.4401 tilbys som en versjon med festehull eller festeskrue. De er egnet for innvendige dører og monteres synlig, kan brukes til venstre eller høyre og har en åpningsvinkel på 180°.

Hengslene er også vibrasjonssikre og beskyttet mot hærverk og ødeleggelse på grunn av den usynlige, sveisede hengselbolten.Versjonen med festehull er tilgjengelig i fem størrelser, og for hengslene med festeskrue kan kundene velge mellom tre størrelser. Platehengsleri fem former I tillegg utvider norelem hengselsortimentet til å omfatte syv skrubare varianter innen platehengsler. Tre av disse versjonene er laget av rustfritt stål A2, fire av stål.

Alle hengslene kan brukes til innvendige dører og har en åpningsvinkel på 270°. Produktfamilien er også delt inn i fem former, hvorav den første, form A, består av hengsler med to ben i forskjellige lengder. Hengslene er tilgjengelige i stål og rustfritt stål og kan ettersmøres via en smørenippel.

Form B er også tilgjengelig i stål eller rustfritt stål og kan også ettersmøres. Det ene benet på dette hengslet er imidlertid kraftig forkortet.

Form C og D er hengsler i rustfritt stål som kan hektes av. Form C er designet for montering på høyre side, form D for montering på venstre side. Til slutt er form E et rektangulært hengsel med en fast tapp.De er tilgjengelige forkrommet og matt messingbelagt.

Flere nyheter

norelem hengsler for aluminiumsprofiler

Hengsler finnes overalt der t...

En lastebil full av innovasjoner
Løsningen for feilfrie maskineringsprosesser
Nytt fra norelem: Lineære rulleføringer

17.11.2023 00:00

Nyheter fra klemmeteknologi
Hurtigkoblingsklemmer som forbindelseselement i hurtigskiftesystemet fra norelem

26.06.2023 00:00

norelem på automatica 2023
Opplev nye og velprøvde norelem-produkter live