Katalog

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

17.08.2023 01:08

En surrestropp som gjør en forskjell

Vanligvis brukes surrestropper til å binde fast og sikre last. Men noen ganger fører også ukonvensjonelle metoder til et mål

Kreativitet i vedlikeholdsarbeidet
En av våre kunder ble kreativ for å finne et enkelt og effektivt sikkerhetstiltak for vedlikehold av gaffeltrucker. I denne prosessen må beskyttelseshettene holdes oppe. Tidligere førte dette til problemer. I hovedrollen i denne løsningen: en surrestropp. Frem til nå har beskyttelsespanseret kun blitt "støttet" med trebjelker - en svært feilbarlig konstruksjon, ettersom bjelkene vippet bort ved selv lett kontakt og ikke lenger kunne holde panseret oppe. Resultatet var blåmerker og andre skader på de ansattes hender.

Det magiske ordet er "fleksibel"
Kundens arbeidssikkerhetsavdeling måtte derfor raskt utvikle en fleksibel og robust løsning. Verneombudene tok 2000 daN surrestropper, festet S-krokene til beskyttelsespanseret, førte 35 mm-båndet én gang over taket på kjøretøyet - og ferdig var den perfekte stroppen, akkurat som for lastsikring. Fordi skrallehjulet gjør det mulig å justere stroppelengden fleksibelt, kan denne løsningen også brukes med beskyttelseshetter i forskjellige størrelser på gaffeltruckene. En annerledes surrestropp, men veldig smart brukt!

Flere nyheter

I bruk som hodeslynge

05.07.2023 01:05

#Spotted



Åtte meter surrekjetting kastes løst over venstre skulder, samtidig som seks meter le...