Katalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

15.09.2023 01:09

Avansert luftfuktighets- og temperatursensor for de høyeste kravene

Med den nye HTS801 lanserer E+E Elektronik sin hittil kraftigste fuktighets- og temperatursensor for industrielle applikasjoner. Den allsidige high-end-måleren kombinerer den østerrikske sensorspesialistens flere tiår lange erfaring innen fuktighetsmåling med de høye kvalitetskravene innen industriell måleteknologi. Målesondene i HTS801 har et oppvarmbart sensorelement av høy kvalitet for presise og langtidsstabile målinger selv under de vanskeligste forhold. Tilleggsutstyr som et sjenerøst fargedisplay eller plug-and-play-utskifting av sensorer ved hjelp av rapidX-teknologien sørger for brukervennlig betjening og enkelt vedlikehold.
Utmerket måleytelse, bredt bruksområde

HTS801 er spesielt godt egnet for bruk i applikasjoner med høy luftfuktighet og kjemisk eksponering. Grunnlaget for dette er det monolittisk konstruerte E+E-sensorelementet. Et integrert varmeelement muliggjør målrettet oppvarming av sensorelementet og forhindrer dermed kondensering og negative effekter på måleresultatet. Avhengig av kravene er to konstruksjonsspesifikke driftsmoduser tilgjengelige:

"Condensation Guard" for kortvarig kondensrisiko
"High Humidity Guard" for permanent høy luftfuktighet og kondensering
I tillegg har alle HTS801-modeller en Automatic ReCovery-funksjon (ARC). Denne funksjonen fjerner kjemiske forurensninger og forhindrer mulige avdriftseffekter ved å varme opp sensorelementet intensivt i en kort periode.

I tillegg beskytter det velprøvde E+E-sensorbelegget sensorelementet og loddeskjøtene mot korrosjon og avleiringer. Dette spesielle belegget forlenger sensorens levetid og sikrer nøyaktige måleresultater og forbedret langtidsstabilitet i tøffe eller korrosive miljøer.

Takket være det brede bruksområdet fra -80 °C til 180 °C og 300 bar er HTS801 egnet for en rekke bruksområder, for eksempel overvåking av tørkeprosesser, fuktighets- og temperaturovervåking i testbenker for brenselceller, klimakamre eller lagerrom med høy luftfuktighet, krevende måleoppgaver innen meteorologi og mye mer.

Det robuste huset i polykarbonat eller rustfritt stål med IP65/NEMA 4X-beskyttelse gjør HTS801 enkel å installere og vedlikeholde.

Plug-and-play-probeutskifting

HTS801 tilbyr muligheten for smarte, plug-in-prober. Hver HTS801 rapidX Smart Probe kan byttes ut på en plug-and-play-måte uten konfigurering, justering eller kalibrering. De spesifikke parametrene lagres direkte i proben og overføres til sensoren når den plugges inn. Dermed unngår man driftsstans og kostnader hvis en sensor må byttes ut på grunn av skade eller rekalibrering.

Display med datalogging og diagnosefunksjon

HTS801 kan leveres med en 3,5" TFT-fargeskjerm som ekstrautstyr. Dermed kan opptil fire målte variabler vises samtidig og overvåkes på stedet. Den integrerte dataloggingsfunksjonen lagrer opptil 20 000 måleverdier per målevariabel. Disse kan vises grafisk på displayet eller lastes ned via USB-servicegrensesnittet. Den innebygde diagnosefunksjonen gjør det mulig å kontrollere driftsstatusen til HTS801 direkte på enheten.

Grensesnitt og konfigurasjon

Måledataene er tilgjengelige på to fritt skalerbare analoge utganger, RS485- (Modbus RTU) eller Ethernet PoE-grensesnittet (Modbus TCP) og på to alarmutganger (relé). Dette gjør det mulig å integrere sensoren fleksibelt i skreddersydde datainnsamlingssystemer.

HTS801 kan konfigureres via USB-tilkoblingen med den kostnadsfrie konfigurasjonsprogramvaren PCS10 eller direkte på enheten via display og trykknapper.

Flere nyheter

Fordyp deg i "Green Zone" og oppdag potensialet ditt: med toppmoderne sensorer for en mer effektiv morgendag

Med en trio bestående av CDS201, HTS201 og TES201 lanserer den østerrikske sensorspe...