Katalog

Perndorfer Maschinenbau KG

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

31.01.2024 18:01

Vannstråleskjæringssystem fra Perndorfer Maschinenbau

Perndorfer Maschinenbau er den rette partneren når du trenger et moderne vannstråleskjæringssystem og en skreddersydd maskin. Helt siden selskapet ble grunnlagt i 1985 har arbeidet vårt vært preget av høy produktkvalitet og kundetilfredshet. Vi utviklet vårt første vannstråleskjæringssystem i 1991 og har siden den gang modernisert og utvidet sortimentet. Varianten med ren vannskjæring er egnet for skjæring i mykere materialer som skum og lær. Abrasiv vannstråleskjæring er den riktige teknologien for hardere materialer som keramikk eller metall.
Kjøp riktig vannstråleskjæringssystem

Hvilket vannstråleskjæringssystem som er best egnet for ditt formål, avhenger ikke bare av materialtypen, men også av ønsket skjæreytelse og andre aspekter. Vi skiller mellom seks produktgrupper i kategorien vannstråleskjæring: WSS RW - rent vann / rent vann, maskiner for rørbearbeiding (WSS Tube), systemer i portaldesign (WSS Portal), enheter i cantilever-design (WSS Cantilever), flatbedsystemer for rør (WSS Combi) og WSS spesialmaskiner for individuelle kundekrav. Hos oss kan du forvente kompetent og forståelig rådgivning når du skal velge et skreddersydd vannstråleskjæresystem.
Alt om vannstråleskjæresystemer

Kjøp av et vannstråleskjæresystem er den viktigste forutsetningen for å kunne skjære materialer i ønsket størrelse. Om nødvendig kompletteres det moderne skjæresystemet med tilleggsutstyr. Utvalget av periferiutstyr fra Perndorfer WSS omfatter alt fra pumper og vannbehandling til slipetransportører. Det er ingen tvil om at bare et funksjonelt og brukervennlig styringssystem gjør det mulig å utnytte det valgte vannskjæringssystemet optimalt. Derfor kan du kjøpe et vannskjæringssystem fra oss som er utstyrt med maskinstyringsprogramvare av høy kvalitet.

Kjøp et vannskjæringssystem og få høflig service

Erfarne eksperter og fremragende service er nødvendig nettopp fordi det er mange ting å ta hensyn til når du kjøper et vannskjæringssystem. Vi er der for deg hvis du trenger råd om produkter eller helhetlige løsningskonsepter. Vi tilbyr passende teknisk og mekanisk opplæring, slik at du og dine medarbeidere blir fortrolige med det valgte vannskjæringssystemet.
Ønsker du å kjøpe et skreddersydd vannskjæringssystem fra en ekspert? Vi ser frem til å høre fra deg på telefon eller e-post slik at vi kan ta oss av prosjektet ditt.