Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

28.02.2024 05:02

Ubegrensede muligheter for motorprogrammering

Med ansiktsløftningen av programmeringsmiljøet MotionCode fra nexofox er det nå enda enklere å programmere smarte motorer, og det er ikke lenger noen grenser for desentraliserte automasjonsarkitekturer.

Dunkermotoren, et AMETEK-varemerke, utvikler kontinuerlig sine drivteknologiløsninger under stikkordene desentralisering, modularitet og fleksibilitet. i 2021 lanserte IIoT-merket nexofox programmeringsmiljøet MotionCode. Dette tilbyr kundene programvarefunksjoner som går langt utover motorens maskinvare og gjør det mulig å implementere desentraliserte og modulære automatiseringsarkitekturer.

Med den siste ansiktsløftningen har brukeren kommet enda mer i sentrum. "Målet var å gjøre realiseringen av nye MotionCode-prosjekter så enkel som mulig", forklarer Markus Weishaar, Director IIoT & Services hos Dunkermotoren. "Kundene våre har nå et mye enklere og mer intuitivt brukergrensesnitt til rådighet", sier Weishaar.

Konkret betyr dette at grunnleggende funksjoner er integrert enda dypere og kan utføres uten omveier. For eksempel kan nedlastingen til motoren utføres direkte fra utviklingsmiljøet og uten bruk av ekstra verktøy, ettersom miljøet gjenkjenner tilkoblede frekvensomformere direkte. Samtidig er helt nye funksjoner som feilsøking integrert i ansiktsløftningen. Dette gjør det mulig å utføre omfattende feilretting i kildekoden fra utviklingsmiljøet, noe som forenkler og fremskynder utviklingen betydelig.

I fremtidige versjoner skal det også være mulig å programmere flere motorer direkte i ett og samme prosjekt i stedet for å opprette en egen MotionCode for hver motor. Som vanlig er det nåværende MotionCode-miljøet tilgjengelig som gratis nedlasting på Dunkermotorens hjemmeside. Kom i gang i dag og slipp løs kraften i MotionCode. Er du ny innen programmering? Ikke noe problem! Ekspertene hos nexofox hjelper deg gjerne med å implementere applikasjonene dine i MotionCode i henhold til dine krav.

Flere nyheter

Dunkermotoren gir ut en ny utgave av sitt Motion Journal "mo

Fra 14. til 17. mai 2024 åpner Interclean-messen i Amst...

22.03.2024 01:05

Spesielt kompakt og presis
Ny høyoppløselig enkoder fra Dunkermotoren for høyeste krav til presisjon
fra 16. til 18. april 2024 på Messe Frankfurt, stand A171.

Mye brukt og allsidig - den børsteløse motoren BG 75 fra Dunkermotoren, et AMETEK-merke, er en ek...

Med produktfamilien SL 38 har Dunkermotoren, et varemerke fra AMETEK, lansert en ny serie høytytende lineærmotorer. ServoLine 38 STL (Stainless Steel) i rustfritt stål imponerer med høyeste materialkvalitet og holdbarhet