Katalog

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

11.03.2024 05:03

Kundetilpassede stansede og bøyde deler - hengsler og forbindelseselementer av alle slag fra August Vormann GmbH

Kundetilpassede stansede og bøyde deler - fra tegning til ferdig produkt

I tillegg til produksjon og salg av omfattende standardserier tilbyr VORMANN også produksjon av spesialtilpassede hengsler og forbindelseselementer etter kundens ønsker. I løpet av selskapets over 150 år lange historie har vi ikke bare tilegnet oss den nødvendige kunnskapen for dette, men også den nødvendige maskinparken for stanse- og bøyeteknologi.

I tillegg til vår konstruksjonsavdeling har vi vår egen verktøymakeravdeling og er derfor i stand til å realisere kundekrav raskt og fleksibelt

 

Kvalitetskrav til våre stansede og bøyde deler - fra prototype til serieproduksjon

Et av våre ledende prinsipper er å alltid oppfylle kundenes krav og våre egne kvalitetskrav i høyeste grad. Hver eneste produksjonsdel overvåkes av våre kvalitetssikringsmedarbeidere fra den første prototypen til serieproduksjonen starter.

Målet for vår QA-avdeling er å samarbeide med våre teknikere og de relevante avdelingene hos våre kunder for å gjøre hvert eneste nye produkt klart for serieproduksjon. Produksjonen starter først etter din endelige godkjenning

Belegg for stansede og bøyde deler - holdbare - robuste - værbestandige

Etter ferdigstillelse kan vi også gi din individuelle komponent den finishen du ønsker.

Pulverlakkering
I vårt eget pulverlakkeringsanlegg kan vi lakkere stansede deler i alle RAL-farger og i spesialfarger.

Delene avfettes og fosfateres før lakkering. Pulveret, som består av polyester eller epoksyharpiks, påføres deretter med en lagtykkelse på 80 til 10 µ ved hjelp av en elektrostatisk prosess og brennes. Innbrenningsprosessen smelter pulveret på overflaten og danner et tett, værbestandig plastlag.

Vi kan pulverlakkere bart stål, galvanisert og varmgalvanisert stål og rustfritt stål. Maksimale dimensjoner for arbeidsemnene er 1 800 x 1 000 x 450 mm.

Andre overflatebehandlinger
På forespørsel eller avhengig av krav eller behov kan vi også utføre alle andre tekniske overflater på stansede deler som produseres via en av våre mangeårige og pålitelige partnere, for eksempel

Veien til dine spesialtilpassede stansede og bøyde deler - fra første utkast til endelig testrapport

Det viktigste for oss er at kundene våre er fornøyde. Derfor tar vi deg med oss gjennom hele produksjonsprosessen og gir deg et transparent innblikk i alt fra utvikling og design til produksjon, inkludert overflatebehandling.

Når vi har fått oppdraget med å produsere dine spesialtilpassede stansede og bøyde deler, produserer vi de nødvendige verktøyene, f.eks. enkle stanseverktøy for separering av snitt, stanse- og bøyeverktøy eller komplekse progressive matriser. Deretter produserer vi utgangsprøver under serieproduksjonsforhold og sender dem inn sammen med en testrapport.

Serieproduksjonen finner først sted hos oss når du er fornøyd og har gitt din godkjenning.

Flere nyheter

Forming in progressive dies for more economy and highest quality
In progressive dies, cuttin...