Katalog

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.03.2024 01:03

WSW Wälzlager Wolfgang Streich - din spesialist på glidelagre og gelender

Siden WSW ble grunnlagt i 1982 har vi fortsatt å utvikle oss. I dag er selskapet en av de største spesialiserte leverandørene i Europa av glidelagre, stanglager, spesiallager og spesialdeler. Takket være 40 års erfaring og omfattende kompetanse vet vi hva som opptar kundene våre. Derfor kombinerer vi våre styrker og leverer ferdige løsninger fra én enkelt kilde gjennom hele verdikjeden - tilpasset et bredt spekter av bruksområder, i høyeste kvalitet og til rimelige priser. I tillegg har vi kontinuerlig utvidet systemvirksomheten vår de siste årene, noe som har gjort WSW til en leverandør av komplette sammenstillinger og kundetilpassede produkter til produsenter fra en rekke ulike bransjer.

Enten det dreier seg om løsninger for maskinteknikk, bilindustrien eller energiproduksjon - vår filosofi er alltid:


Effektiv. Sikker. Økonomisk

I tråd med dette mottoet produserer og selger WSW kun produkter av høy kvalitet til en akseptabel pris. Kvalitetsstandardene våre er vårt varemerke og er godt forankret i selskapet. Dette gjenspeiles blant annet i vårt DIN 9001:2015-sertifiserte kvalitetsstyringssystem. Enten det er i nasjonale eller internasjonale produksjonsanlegg, produseres produktene for WSW i henhold til våre tegninger, spesifikasjoner og under vår konstante kontroll. I tillegg blir leverandørene valgt ut i henhold til strenge kriterier og regelmessig kontrollert.

Spesielt i tider med stadig økende konkurranse og tilhørende priserosjon vil prisen på et eller annet tidspunkt påvirke kvaliteten på et produkt. WSW vil imidlertid fortsette å legge stor vekt på kvalitet for å garantere høyest mulig sikkerhet for våre kunder og våre produkter - noe vi alltid har kunnet stole på. Dette er grunnen til at kjente produsenter av originalutstyr fra en rekke bransjer har brukt våre løsninger i lang tid, fordi de setter pris på vår service, den konstante kvaliteten på løsningene våre og det optimale forholdet mellom pris og ytelse.