Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

22.03.2024 01:03

Spesielt kompakt og presis

Ny høyoppløselig enkoder fra Dunkermotoren for høyeste krav til presisjon

Med den magnetiske pulsgiveren MR 38 lanserer Dunkermotoren, et varemerke fra AMETEK, en spesielt kompakt løsning for presise posisjoneringsoppgaver. Med en oppløsning på 1024 ppr på kanal A og B er pulsgiveren designet for å dekke komplekse bevegelsesprofiler i et bredt spekter av applikasjoner.

Et tredje, såkalt indekssignal, kan oppfattes som en referansepuls for bevegelsen. Dette kan brukes til å bestemme den absolutte posisjonen til den tilkoblede motoren i løpet av en omdreining og til å sikre at signalene som overføres via kanal A og B er troverdige. Dette gir brukeren ekstra sikkerhet med hensyn til nøyaktigheten til de overførte dataene.

En enkelt motoromdreining kan oppløses i 4096 trinn, noe som gjør det mulig å bestemme posisjoner med millimeters nøyaktighet. Kombinert med en utgangsstrøm på 20 mA garanteres presis overføring selv over lange kabelavstander. I tillegg er alle tre signalene også tilgjengelige i invertert form. Disse differensialsignalene øker utgangssignalets immunitet mot forstyrrelser. Enkoderens forsyningsspenning er 5 VDC (24 VDC er mulig på forespørsel).

Takket være den spesielt kompakte konstruksjonen kan MR 38-enkoderen integreres fullt ut i huset til selv små BLDC-motorer fra Dunkermotoren. Det betyr at signalene kan kobles direkte til motorkontakten, noe som muliggjør en løsning med én kabel. Denne integreringen reduserer ikke bare mengden materiale som kreves for den komplette løsningen, men sparer også verdifull plass i applikasjoner der det er begrenset med installasjonsplass.

Resultatet for brukeren er en spesielt slank, men likevel kraftig motor som garantert oppfyller de nøyaktige posisjoneringskravene i applikasjonen din.

Flere nyheter

Dunkermotoren gir ut en ny utgave av sitt Motion Journal "mo

Fra 14. til 17. mai 2024 åpner Interclean-messen i Amst...

fra 16. til 18. april 2024 på Messe Frankfurt, stand A171.
Med ansiktsløftningen av programmeringsmiljøet MotionCode fra nexofox er det nå enda enklere å programmere smarte motorer, og det er ikke lenger noen grenser for desentraliserte automasjonsarkitekturer.

Mye brukt og allsidig - den børsteløse motoren BG 75 fra Dunkermotoren, et AMETEK-merke, er en ek...

Med produktfamilien SL 38 har Dunkermotoren, et varemerke fra AMETEK, lansert en ny serie høytytende lineærmotorer. ServoLine 38 STL (Stainless Steel) i rustfritt stål imponerer med høyeste materialkvalitet og holdbarhet