Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

28.03.2024 01:03

Rørkoblinger i rustfritt stål for det slagfaste belastningsområdet fra RK Rose+Krieger

Temperatur- og korrosjonsbestandig

For stabil tilkobling av rør er klembare rørkoblinger et rimelig og ekstremt fleksibelt alternativ til komplekse interne eller sveisede konstruksjoner. RK Rose+Krieger har utviklet Robust Clamps for tunge belastninger og slagfaste bruksområder. Disse høyfaste rørkoblingene i rustfritt stål er ekstremt motstandsdyktige mot temperatur og korrosjon og er spesialdesignet for dynamiske belastninger.


Klembare rørkoblinger fra RK Rose+Krieger er alltid den ideelle løsningen når komponenter skal kobles sammen på en krafttilpasset og permanent elastisk måte og samtidig være enkle å montere og demontere. I tillegg til de lette rørkoblingene i plast og solid aluminium tilbyr den Minden-baserte produsenten også Robust Clamps rørkoblinger i rustfritt stål for tunge belastninger og slagfaste bruksområder.



Høyfaste rørkoblinger i rustfritt stål

De temperatur- og korrosjonsbestandige Robust Clamps er spesielt stive og holder høy styrke selv under dynamiske belastninger. Takket være elektrokjemisk passivering - rørkoblingene elektropoleres i et siste trinn - er de mer motstandsdyktige og enklere å rengjøre enn elementer av ubehandlet rustfritt stål. De stabile og pålitelige rørkoblingene er ideelle for krevende, korrosjonsbestandige konstruksjoner, for eksempel utendørs, men også i apparat- og anleggskonstruksjoner i kjemisk industri. Takket være den spesielle konstruksjonen med jevne konturoverganger, lav overflateruhet, store slisser og blindhullsutforming forhindrer de ansamling av smuss og er derfor også velegnet til næringsmiddelrelaterte bruksområder.



Høye klemmekrefter for store belastninger

De høye klemmekreftene til Robust Clamps rørkoblinger sikrer en pålitelig, elastisk forbindelse selv under dynamiske belastninger. De utvendige sekskantskruene kan enkelt strammes eller løsnes med standardverktøy. Serietypene flens (FK), vinkel (W), base (FS) og kryssklemme (K) er for tiden tilgjengelige i størrelsene 12 til 40 mm.

Flere nyheter

Omfattende produktportefølje for den interne vareflyten
Nye skyveføringer med tilpasset posisjonering
Lineære akser for manuell justering
Nytt: Trådløs synkronstyring MultiControl II duo accu for mer fleksibilitet og komfort ved mobile justeringsoppgaver
Smart sammenføyningsteknologi som et alternativ til sveisede skjøter

01.06.2023 01:05

Endring i ledelsen
Björn Riechers overtar ledelsen av RK Rose+Krieger GmbH etter Dr. Gregor Langer