Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

04.04.2024 01:04

Interclean Amsterdam 2024 - MAE presenterer de nyeste høydepunktene

Fra 14. til 17. mai 2024 åpner Interclean-messen i Amsterdam dørene for verdens eksperter på rengjøring og hygiene. Som en anerkjent leverandør til rengjørings- og hygienemarkedet deltar MAE, et varemerke fra AMETEK, som utstiller. I hall 7, stand 420, presenterer MAE sine nyeste innovasjoner for rengjøringsmarkedet.

MAEs blåsere har i mange år blitt brukt til sugefunksjonen til skrubbertørkere. De undertrykker med utmerket luftytelse, stillegående drift, høy hastighet og et svært godt forhold mellom effekt, størrelse og vekt. I tillegg er alle produktene utstyrt med klassens beste energieffektivitet i henhold til det nye økodesigndirektivet og er produsert i Europa.

Den nye bypass-universalblåseren BU 82 2-trinns, som er tilgjengelig i både vekselstrøms- og likestrømsversjon, er spesielt utviklet for de unike ytelseskravene til skrubbere. Blåseren har høy virkningsgrad i et lite og kompakt design. På grunn av den lave vekten er den perfekt egnet for mobile enheter, og imponerer med tilleggsfunksjoner som forlenget levetid og andre egenskaper som er gunstige for bruk i skrubbertørkere.

I serien med børsteløse vifter og motorer presenterer MAE den nye BB 42 By Pass: En høyhastighets BLDC-vifte med innebygd turtallsregulering og optimalisert luftstrømssystem. Den egner seg dessuten utmerket til batteridrevne applikasjoner takket være høy virkningsgrad og enestående luftytelse i forhold til pakningsstørrelsen.

Et annet høydepunkt er MAEs 89-motorplattform, som er tilgjengelig i både By Pass- og Thru-Flow-konfigurasjoner i AC- og DC-versjoner. Denne børsteløse blåseren gir økt effektivitet og reduserte støyutslipp, og har et robust aluminiumshus og -hjul som sikrer lang levetid og optimal ytelse. Med innebygd drivkontroll og hastighetsregulering med lukket sløyfe er den en allsidig løsning for ulike typer rengjøringsutstyr.

Dunkermotoren, søsterselskapet til MAE og også et varemerke fra AMETEK, stiller ut på MAE-standen. Dunkermotoren er et velkjent selskap innen industriell automatisering og førerløse kjøretøy (AGV-er), og har verdifull erfaring med blant annet autonome og selvkjørende rengjøringsmaskiner. BLDC-motoren BG 66 dPro med navgirkassen NG 250 er det perfekte drivverket for rengjøringsroboter. Løsningen overbeviser med en kompakt og robust konstruksjon, lang levetid og er tilgjengelig i ulike størrelser og med forskjellig radial belastningskapasitet - alt produsert i Tyskland.











Flere nyheter

Dunkermotoren gir ut en ny utgave av sitt Motion Journal "mo

22.03.2024 01:05

Spesielt kompakt og presis
Ny høyoppløselig enkoder fra Dunkermotoren for høyeste krav til presisjon
fra 16. til 18. april 2024 på Messe Frankfurt, stand A171.
Med ansiktsløftningen av programmeringsmiljøet MotionCode fra nexofox er det nå enda enklere å programmere smarte motorer, og det er ikke lenger noen grenser for desentraliserte automasjonsarkitekturer.

Mye brukt og allsidig - den børsteløse motoren BG 75 fra Dunkermotoren, et AMETEK-merke, er en ek...

Med produktfamilien SL 38 har Dunkermotoren, et varemerke fra AMETEK, lansert en ny serie høytytende lineærmotorer. ServoLine 38 STL (Stainless Steel) i rustfritt stål imponerer med høyeste materialkvalitet og holdbarhet