Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

11.05.2024 01:05

RK Rose+Krieger kompletterer RK monitormonteringssystemet

Tre nye svingbare monitorfester for maksimal fleksibilitet og brukervennlighet

Skjermer, berøringspaneler, display- og betjeningshus er uunnværlige elementer i alle deler av industrien og i mobile maskiner. Ikke bare må de kunne plasseres fleksibelt, de må også kunne monteres sikkert - og på en rekke forskjellige steder. RK Rose+Krieger utvider derfor sitt system av RK-skjermfester for tilkobling til runde eller firkantede rørsystemer med tre nye svingbare modeller for montering på flate overflater.



I likhet med det eksisterende sortimentet tilbyr de nye skjermfestene omfattende fleksibilitet når det gjelder tilkoblingsdimensjonene for sluttenhetene. Monitorer, betjeningshus osv. kobles til via universelle tilkoblingshull, hull med innvendige gjenger eller valgfritt via RK-tilkoblingsplater i henhold til VESA-standard 50/75/100. I tillegg til sikker montering på flate overflater har alle de tre monitorfestene en belastningskapasitet på 10 kg statisk eller 3 kg dynamisk. Bruksområdene for de tre nye modellene spenner fra industrielle arbeidsstasjoner og skjermer på transportbånd til industritrucker osv.



Monitorbrakett Konsoll

Monitorbraketten Konsoll har en firkantet overflatemontering med fire tilkoblingshull. Den kan svinges 180° med 15° utløser via et dreiepunkt på påbyggingssiden. På enhetens tilkoblingsside har den en kulejustering som gjør det mulig å svinge 60° i alle retninger samt fri rotasjon. Når kulejusteringen og dreiepunktet er på plass, kan både kulejusteringen og dreiepunktet festes uten verktøy ved hjelp av en klemmespak eller et stjernegrep. Låsemekanismen sørger for at enheten som er festet til monitorfestet, forblir sikkert på plass selv under dynamiske belastninger forårsaket av svingninger, vibrasjoner, støt osv. som f.eks. oppstår på maskiner eller ute i felten, låsemekanismen sørger for at enheten som er festet til monitorfestet, forblir sikkert på plass selv under dynamiske belastninger som oppstår på maskiner eller mens en mobil maskin er i bevegelse.



Monitorfeste med dobbel kule

Monitorfestet med dobbel kule har en kulejustering på begge sider med 60° svingbarhet i alle retninger og fri rotasjon. Hver kulejustering kan festes sikkert uten verktøy ved hjelp av en klemmespak. Kulejusteringen på begge sider gir stor fleksibilitet når du skal plassere de tilkoblede enhetene. Med monitorfestet med dobbel kule tilbyr RK Rose+Krieger et alternativ til de etablerte seriene på markedet.



Monitorfeste med dobbel kule

Den tredje varianten har et 180° dreiepunkt med en 15° sperre i midten sammenlignet med monitorfestet med dobbel kule. Også her kan posisjonen låses sikkert fast ved hjelp av klemspakene eller stjernegrepet. Med dreiepunktet i midten og de doble kulene på begge sider gir dette monitorfestet maksimal fleksibilitet når det gjelder å justere de tilkoblede enhetene.

Flere nyheter

Robuste elektriske sylindere for innendørs og utendørs bruk
Omfattende produktportefølje for den interne vareflyten
Nye skyveføringer med tilpasset posisjonering
Lineære akser for manuell justering
Nytt: Trådløs synkronstyring MultiControl II duo accu for mer fleksibilitet og komfort ved mobile justeringsoppgaver