Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

 • DIN EN ISO 9001:2015
 • Reach
 • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

 • DIN EN ISO 9001:2015
 • Reach
 • RoHS

06.06.2024 01:06

IO-Link - døråpner for Industri 4.0

Enkelt. Nettverksbasert. Uavhengig.

Enkelt. Nettverksbasert. Uavhengig.
 • Roterende enkodere, enkodere med trekkwire og LCD-berøringsskjermer
 • Rask og enkel igangkjøring
 • Direkte kommunikasjon fra kontrolleren til sensorene
 • Egnet for alle feltbussapplikasjoner
 • En døråpner for Industri 4.0

Egnede enkodere, wirenkodere, målehjulssystemer og LCD-berøringsskjermer for din applikasjon.

IO-Link blir stadig mer etablert på markedet - og trenden er stigende. I dag brukes IO-Link i verktøymaskiner, produksjonslinjer, intralogistikk og pakkemaskiner. IO-Link står for enkelhet, kostnadsreduksjon og som en inngangsport for implementering av fremtidige Industri 4.0-konsepter. IO-Link-produkter fra Kübler åpner nye muligheter for din applikasjon. La oss gjøre dine eksisterende eller nye maskiner/anlegg fremtidssikre. Våre IO-Link-eksperter gir deg gjerne råd.

Dine fordeler med IO-Link-produkter fra Kübler


Tids- og kostnadsbesparelser
IO-Link-produkter er merkbare allerede under installasjon/ idriftsettelse. Takket være den ufølsomme overføringen av IO-Link-kommunikasjon brukes det enkle og uskjermede kabler til dette formålet. Kübler-produkter kobles til ved hjelp av standardiserte M8- eller M12-industrikontakter. For smarte sensorer kommer parameterdataene direkte fra styringen og trenger derfor ikke å parametriseres manuelt. Resultatet er en maskin som er raskere klar til bruk.

Effektiv produksjon takket være Smart Sensor Profile
Brukerne kan raskt og fleksibelt optimalisere maskinene eller hele produksjonen for å oppfylle sine behov/krav under drift. Dette er mulig med Smart Sensor Profile fra IO-Link. Takket være forhåndsdefinerte profilklasser og tilhørende lagrede funksjonsblokker kan man raskt og enkelt bytte ut en sensor, bytte til en annen sensorteknologi i samme profilklasse eller foreta andre justeringer av måleverdiene.

Kan brukes uavhengig
Ved å bruke IO-Link velger du et standardisert og feltbussuavhengig grensesnitt som, som en punkt-til-punkt-forbindelse, muliggjør direkte kommunikasjon fra kontrolleren helt ned til det laveste automatiseringsnivået. iO-Link-mastere kan derfor brukes til å koble sammen et stort antall IO-Link-enheter i nesten alle feltbuss- og styringssystemer.

Fjerndiagnostikk og tilstandsovervåking
Prosessdataene fra en IO-Link-enhet som leveres i klartekst, gir serviceteknikere et dypt innblikk i prosessene og applikasjonene. Dermed kan reparasjoner settes i gang i god tid, og nye vedlikeholdskonsepter kan etableres. Det har også en positiv effekt på fjernvedlikehold, ettersom dette kan organiseres enklere takket være IO-Link-kommunikasjon.

Industri 4.0 / IIoT-klar
Nettverkstilkoblede og intelligente produkter er en forutsetning for Industri 4.0. Kübler IO-Link-produkter De er i stand til å si: "Hvem er jeg? Hvor er jeg? Hvordan har jeg det?". I tillegg til den klassiske måleoppgaven og overføring av måleverdier, må sensorer også ha andre funksjoner for å koble sammen produkter i nettverk og samle inn eller overføre tilleggsinformasjon. Med IO-Link støttes "Industry 4.0 / IIoT ready-funksjonene" (Connectivity, Identification, Diagnostics, Adaptability) som Kübler har definert, fullt ut.


Flere nyheter

Nye PROFIsafe-enkodere basert på Industrial Ethernet-plattformen.

Vi ser frem til å treffe deg på

Sindex-messen i Bern


Hall 3.2...

Nye PROFIsafe-enkodere basert på Industrial Ethernet-plattformen.
Industrial Ethernet...

Målehjulsystemer Systemer for hastighetsmåling, posisjonsdeteksjon og lengdemål...