Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

05.07.2024 02:07

Ren erfaring - Arnd Gollan blir en del av Heimerle + Meule-teamet

Arnd Gollan tiltrådte sin nye stilling som Director Business Development International hos Heimerle + Meule GmbH i Pforzheim den 1. april 2024.

Arnd Gollan tiltrådte sin nye stilling som Director Business Development International hos Heimerle + Meule GmbH i Pforzheim 1. april 2024. Med imponerende 30 års erfaring fra edelmetallbransjen bringer han med seg en omfattende ekspertise og en rekke vellykkede prosjekter.

Hans ankomst markerer et viktig skritt for selskapet, ettersom han vil bruke sin ekspertise til å utvikle nye forretningsområder og drive internasjonal vekst. Før han kom til Heimerle + Meule, jobbet Arnd Gollan for anerkjente selskaper som Agosi, Umicore og Degussa. Han spilte en nøkkelrolle i å åpne nye markeder og etablere produksjonsanlegg i utlandet.

Spesielt arbeidet hans for Agosi og Umicore i Thailand og Kina, der han var med på å etablere et raffineri, vitner om hans engasjement og ekspertise innen internasjonal virksomhet. I Canada tok Arnd Gollan initiativ til den vellykkede overtakelsen av et lokalt produksjonsanlegg for edelmetaller for Agosi, og etablerte dermed et første fotavtrykk i Nord-Amerika. Arnd Gollan ledet utviklingen og renoveringen av den industrielle edelmetallvirksomheten til den nystiftede Degussa Wholesale-divisjonen i Pforzheim.

Denne erfaringen har gitt ham en dyp forståelse av de komplekse kravene som stilles til edelmetallvirksomheten, og har gjort ham til en ettertraktet ekspert i bransjen. Hos Heimerle + Meule vil Arnd Gollan bruke sin omfattende M&A-erfaring til å utvide den industrielle gjenvinningsdivisjonen. Hans hovedoppgave blir å identifisere nye forretningsområder og delta aktivt i strategiske ledelsesprosjekter.

Målet hans er å fortsette å posisjonere selskapet som en ledende leverandør i det internasjonale edelmetallmarkedet og å fremme bærekraftig vekst. Med Arnd Gollans ekspertise og engasjement for innovasjon og bærekraft går Heimerle + Meule en lovende fremtid i møte. Utnevnelsen av Arnd Gollan til direktør for forretningsutvikling internasjonalt understreker selskapets forpliktelse til å satse på kvalitet og vekst på globalt nivå.

Flere nyheter

Vi ser frem til å treffe deg på INVEST

i Stuttgart

26. - 27. april 2024

Heimerle + Meule har solgt Eldy Plus®-materialer med stor suksess på markedet i over fire år. Frem til nå har disse kun kunnet tilbys fornøyde kunder som et materiale for fresing. Men dette endrer seg nå med den nye FilaPrintM-skriveren!

Vi gleder oss til å se deg på Blechexpo 2023.

Den 07. - 10. november 2023,

...