Katalog

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut
  • ISO 14001

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

23.07.2024 01:07

TRUCK + RACK TROLLEY fra GMÖHLING Tranportgeräte

SKAPVOGN
LAGET AV ANODISERT ALUMINIUM

Skapvognen fra Gmöhling er en allsidig allrounder som har vist seg å ha en rekke bruksområder. På sykehus og sykehjem over hele verden brukes den som transport- og oppbevaringsvogn for skittentøy og rent tøy og som transportvogn for matvarer. Skapvognen brukes også til transport av sterilisert materiale og som vogn på operasjonsstuer.

Bruksområdene er svært varierte: som verktøyvogn i huset, som klesvogn for teater, opera, film og show, som mobilt kontor eller til bruk i skoler og offentlige institusjoner.

En ekte allrounder - gjennomtenkt ned til minste detalj.

Hyllevogner
laget av aluminium

Enten det gjelder ordreplukking i e-handel, industri, verksteder eller i helsesektoren - Gmöhling-hyllevogner sørger alltid for en effektiv arbeidsflyt. De er uunnværlige for pålitelig transport, midlertidig lagring av deler og ordrerelatert utlevering eller porsjonering på transportbåndet.

Takket være den oversiktlige designen og den raske tilgjengeligheten reduserer de klargjørings- og kjøretiden betydelig.

Hyllevognene våre er optimalisert for bruk med åpne lagerbeholdere, og de er en viktig del av mange bedriftsprosesser og forbedrer den interne arbeidsflyten betydelig. Til tross for den lave vekten kjennetegnes vognene av sin ekstreme stabilitet.

Flere nyheter

GMÖHLING: Oppdag våre nyeste produkter og løsninger, utveksle ideer med teamet vårt og finn ut mer om de nyeste trendene i bransjen - vi gleder oss til å se deg der!

Vi har gleden av å informere deg om at vi har redusert prisene på utvalgte produkter som...

Vi har løst dine logistikk- og transportbehov i flere tiår.

Med Gmöhlings produkt...

For å unngå støy under innsettingen er det satt inn lydabsorberende skum i beholderen.