Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

25.07.2024 02:07

RK Rose+Krieger betjener et bredt spekter av bruksområder med LD-serien

Robuste elektriske sylindere for innendørs og utendørs bruk

Elektriske sylindere kan posisjoneres svært enkelt og presist med høy repetisjonsnøyaktighet. De lineære drivenhetene brukes ikke bare innendørs, men i økende grad også utendørs. Løsningsleverandøren RK Rose+Krieger har innsett denne trenden. Med LD-serien tilbyr de elektriske sylindere som egner seg for innendørs og utendørs bruk.



RK Rose+Krieger tilbyr et bredt utvalg av elektriske sylindere, fra enkle sylindere med kort slaglengde og et svært godt forhold mellom pris og ytelse til kraftige lineære sylindere. De robuste komponentene i LD-serien er konstruert for både innendørs industriapplikasjoner og utendørs bruk, for eksempel i landbrukssektoren eller for mobile maskiner.



Elektriske sylindere er selvlåsende lineære aktuatorer takket være den trapesformede spindeldriften. Det betyr at det ikke er nødvendig å tilføre energi for å holde den elektriske sylinderen i posisjon når den står stille. En annen fordel med elektriske sylindere er at de krever lite vedlikehold og er lekkasjefrie, ettersom de ikke krever hydraulikkvæsker eller trykkluft. LD-serien har også en rekke positive egenskaper. Sylindrene er for eksempel konstruert med beskyttelsesklasse IP69K (statisk) takket være en spesiell tetning. Dette betyr at de også enkelt kan rengjøres med en høytrykksdampstrålerenser. De har også en rekke elektroniske funksjoner. Blant annet kan slaglengde og hastighet justeres. Drivene kan enkelt velges og konfigureres ved hjelp av et nettbasert verktøy.



LD-serien: Kompakt, robust og kraftig

Den elektriske sylinderen LD75 er spesielt utviklet for bruk under ekstreme forhold, for eksempel i landbruksmaskiner, off-highway-kjøretøy, kommunale maskiner og offshore-applikasjoner. Omgivelsestemperaturer fra -40 til 85 °C er like tøffe for den elektriske sylinderen som de sterke vibrasjonene i en anleggsmaskin. Takket være den høye beskyttelsesklassen IP69K (statisk) tåler huset til og med strålen fra en høytrykks-/dampvasker uten problemer. LD75 er tilgjengelig for en maksimal strekk- og trykkraft på opptil 750 N og en maksimal trinnløs slaglengde på opptil 130 mm ved kjørehastigheter på opptil 50 mm/s.



Den lineære aktuatoren LD1000 er en vedlikeholdsfri høyytelsesaktuator av den nyeste generasjonen, som er tilgjengelig i to varianter med beskyttelsesklasse IP69K (statisk). Modellvarianten LD1000C (med styreenhet) har en fullt integrert, oppdaterbar styreenhet i huset og er blant annet egnet for synkron drift av flere drivenheter. Den identiske LD1000E-modellen er utstyrt med endebrytere i stedet for en kontroller. LD1000 er tilgjengelig for en slaglengde på opptil 1 000 mm og en maksimal kraft på 10 000 N ved hastigheter på opptil 156 mm/s. Den garanterer sikker bruk under kalde og varme forhold mellom -20 og +65 °C.

Flere nyheter

Tre nye svingbare monitorfester for maksimal fleksibilitet og brukervennlighet
Omfattende produktportefølje for den interne vareflyten
Nye skyveføringer med tilpasset posisjonering
Lineære akser for manuell justering
Nytt: Trådløs synkronstyring MultiControl II duo accu for mer fleksibilitet og komfort ved mobile justeringsoppgaver