Katalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

24.07.2024 01:07

Et friskt pust i ledelsen hos den oberøsterrikske sensorspesialisten E+E Elektronik.

(Engerwitzdorf, 23.07.2024)

Fra og med 1. juli 2024 er den nye ledelsen i den Engerwitzdorf-baserte sensorprodusenten E+E Elektronik komplett. Wolfgang Pucher har tiltrådt stillingen som teknisk administrerende direktør. Min Kim overtok ansvaret for markedsdivisjonen i mai 2024. Den nye utnevnelsen styrker selskapets ledelse og gir nye impulser til den fremtidige utviklingen.

Ny markedsledelse: Min Kim

Min Kim har 23 års yrkeserfaring, hvorav 15 år i ulike internasjonale lederstillinger. 52-åringen har studert økonomi og bedriftsøkonomi i Tyskland, og opparbeidet seg sin første ekspertise i Robert Bosch-konsernet, særlig i Asia-Stillehavsregionen. Hans portefølje spenner også fra global salgsledelse til integrering av oppkjøpte selskaper. Siden 1. mai 2024 har Kim vært ansvarlig for markedsdivisjonen i E+E Elektronik.

I denne rollen er han ansvarlig for salg og markedsføring, produktledelse, innkjøp og logistikk, HR og alle de sju datterselskapene. Ny administrerende direktør for teknologi: Wolfgang Pucher

Wolfgang Pucher overtok ledelsen av teknologidivisjonen i E+E Elektronik 1. juli 2024. Hans ansvarsområde omfatter utvikling, produksjon, kvalitetsstyring, kalibreringslaboratorium, IT og teknisk infrastruktur. Wolfgang Pucher studerte maskinteknikk og tok doktorgrad i måleteknologi ved det tekniske universitetet i Graz. i 1997 begynte 61-åringen i Dr. Johannes Heidenhain GmbH, der han har hatt en rekke lederstillinger innen utvikling av måleinstrumenter og presisjonsmaskiner.

Som utviklingssjef har han mange års erfaring innen utvikling, produksjon, montering, kvalitetsstyring og markedsføring. Dobbel kompetanse for fremtidig utvikling

Min Kim og Wolfgang Pucher er to svært erfarne ledere. deres ekspertise på sine respektive områder vil bidra til å utvikle E+E Elektronik fra et anerkjent, solid selskap til en innovativ, global markedsleder med banebrytende teknologi. Sammen skal nye markedsmuligheter utvikles og kundebasen utvides. I tillegg står optimalisering av utviklings- og produksjonsprosesser og fremme av innovative løsninger på agendaen.

Flere nyheter

Fordyp deg i "Green Zone" og oppdag potensialet ditt: med toppmoderne sensorer for en mer effektiv morgendag

Med en trio bestående av CDS201, HTS201 og TES201 lanserer den østerrikske sensorspe...

Med den nye HTS801 lanserer E+E Elektronik sin hittil kraftigste fuktighets- og temperatursensor...