Katalog

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

25.07.2024 10:07

"I Meeting of Culture and Business of the Portuguese-speaking Countries" vil finne sted i Brasilia fra 8. til 13. juli 2024.

Arrangementet er støttet av Fellesskapet av portugisisktalende land (CPLP) og arrangeres av Young Exporter Institute (IJE), som er medlem av EEN Brasil-konsortiet - den brasilianske kjernen i Enterprise Europe Network (EEN), ledet av det brasilianske Institute of Information in Science and Technology (Ibict).


Møtet samler representanter for de ni medlemslandene i Community of Portuguese Neighboring Countries (CPLP), og "det har som mål å styrke det kulturelle og økonomiske samarbeidet mellom medlemmene i fellesskapet", sier Ibict.


Programmet omfatter forelesninger, rundebordskonferanser, workshoper, regjeringsagendaer og forretningsrunder.

Åpningsseremonien finner sted 8. juli i Nasjonalmuseets auditorium og "vil samle alle regjerings- og næringslivsinstitusjoner på ett sted". Den 12.07. arrangementet vil være vert for en messe og en messe i teknologiparken i Brasilia - BIOTIC med tilstedeværelse av utenlandske selskaper", sier Ibict, og kunngjør at det vil være "forretningsrunder og arrangementet "BIOTIC".det vil være "forretningsrunder og arrangementet "The Match", et presentasjonsmøte for forretningsmodeller for det diplomatiske oppdraget som tilhører CPLP-ambassadene i Brasilia, som vil finne sted på en begrenset måte.