Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

28.08.2024 01:08

Eppendorf forbedrer overvåking og analyse av bioprosesser med lanseringen av BioNsight skyprogramvare

I bioprosessutvikling er data nøkkelen til suksess. Det er nødvendig å forstå hvilke kritiske prosessparametere som påvirker cellevekst, produktutbytte og kritiske kvalitetsegenskaper, eller kort sagt, å raskt utvikle vellykkede prosesser. Bioprosessdata fra ulike prosesskjøringer, generert av et bredt utvalg av inline-sensorer og eksterne analysatorer, er som individuelle brikker i et puslespill. Eppendorf lanserer BioNsight cloud, en ny skybasert programvareløsning for overvåking og analyse av bioprosesser. Den gjør det enklere å konsolidere og analysere bioprosessdata på ett sentralt sted, noe som bidrar til å løse dette puslespillet og få innsikt fra data.

BioNsight cloud er fullt integrert i Eppendorfs programvare for bioprosesskontroll, DASware® control 6. Dette muliggjør automatisk dataoverføring fra DASware control 6 til skyen i sanntid. Det er også mulig å laste opp offline-data fra eksterne analyseenheter, data fra historiske kjøringer og prosessdata fra bioprosessstyringer fra andre selskaper.
Analyser og bygg videre på data: Data kan kontekstualiseres for å få enda dypere innsikt: Data fra ulike kjøringer kan enkelt synkroniseres og sammenlignes, noe som gjør det enklere å identifisere mønstre på tvers av kjøringer og skalaer, noe som fremskynder utviklingsprosessen og sikrer konsistent kvalitet og prosessytelse.

Fjernovervåking: BioNsight-skyen muliggjør fjernovervåking av bioprosesser som styres av DASware control 6-programvaren for bioprosesskontroll. Dette betyr at brukerne alltid vet hvordan bioprosessen fungerer, og at de kan ta de riktige beslutningene raskere mens prosessen fortsatt er i gang.
Forenkle datatilgang og samarbeid: Bioprosessdata i BioNsight-skyen er tilgjengelige fra hvor som helst og for alle som eieren har autorisert. BioNsight-skyen er utviklet med fokus på de høyeste datasikkerhetsstandardene. Den er basert på Microsoft® Azure-teknologi og gir brukeren visshet om at dataene er godt beskyttet, men likevel tilgjengelige.
Jill Perez, forsker ved Solugen, USA, evaluerte produktet under utviklingen og forklarer fordelene med det: "BioNsight-skyens evne til å lagre data fra hver fermenteringskjøring har vist seg å være uvurderlig, noe som gjør det enkelt å sammenligne alle bioreaktordata. Den nettbaserte funksjonaliteten gjør det mulig å se kjøringer i sanntid, selv på mobile enheter. I tillegg forenkler graffunksjonen visualiseringen av data, noe som gjør det enkelt å sammenligne tidligere og nåværende kjøringer."

https://www.eppendorf.group/BioNsight-cloud

Flere nyheter

Den amerikanske forskeren Laura Seeholzer, Ph.D., postdoktor ved University of California, San Fr...

Effektivt samspill mellom manuell og automatisert pipettering Eppendorf presenterer sitt nye, mod...

ACT-merkene (Accountability, Consistency, and Transparency) fungerer på samme måte som e...

I biovitenskapelige laboratorier, der presisjon og renhet ikke er til forhandling, er ettersp&osl...

Investigators 2024 går til Clemens Plaschka, Østerrike

Den uavhengige juryen, ledet av professor Laura Machesky, valgte ut Clemens' forskning på de mole...