Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

09.08.2024 01:08

Effektivt samspill mellom manuell og automatisert pipettering

Effektivt samspill mellom manuell og automatisert pipettering Eppendorf presenterer sitt nye, moderne 96-kanals væskehåndteringssystem:

epMotion® 96 Flex.

For å kategorisere enheten direkte: Den nye epMotion® 96 Flex befinner seg mellom manuelt holdte elektroniske pipetter og helautomatiske pipetteringssystemer. Den gir derfor betydelig forbedret effektivitet og muliggjør økt gjennomstrømning sammenlignet med manuell pipettering. Den er også et kostnadseffektivt alternativ til helautomatiske væskehåndteringssystemer, samtidig som den tar opp mindre plass på laboratoriebenken. Takket være den kompakte størrelsen og de fornuftig plasserte betjeningselementene kan enheten også brukes i sterile arbeidsbenker uten problemer.

Dispenserhodene på epMotion® 96 Flex kan byttes ut raskt og uten verktøy, noe som gjør det enkelt å tilpasse den til ulike volumområder. Ved lanseringen er to dispenserhoder tilgjengelige for dette systemet, som dekker volumområdene mellom 0,5 og 300 μL og 5 og 1000 μL.

epMotion® 96 Flex har en berøringsskjerm med intuitiv betjeningsprogramvare, noe som sikrer brukervennlig og presis håndtering.

EpMotion® 96 Flex er kalibrert i henhold til den nye ISO 23783-2-standarden, og gir utmerket pipetteringsnøyaktighet og presisjon.

utover bruken i manuelle arbeidsflyter, fungerer dette systemet som et verdifullt tillegg til store automatiserte systemer. I en "mater"-rolle kan det brukes til å klargjøre plater for videre automatisert prosessering.

Den allsidige epMotion® 96 Flex utfyller både manuelle og automatiserte arbeidsflyter og passer sømløst inn i et bredt spekter av bruksområder, fra molekylærbiologi til cellekultur.

https://www.eppendorf.com/en/flex-up-your-team/

Flere nyheter

Den amerikanske forskeren Laura Seeholzer, Ph.D., postdoktor ved University of California, San Fr...

I bioprosessutvikling er data nøkkelen til suksess. Det er nødvendig å forst&...

ACT-merkene (Accountability, Consistency, and Transparency) fungerer på samme måte som e...

I biovitenskapelige laboratorier, der presisjon og renhet ikke er til forhandling, er ettersp&osl...

Investigators 2024 går til Clemens Plaschka, Østerrike

Den uavhengige juryen, ledet av professor Laura Machesky, valgte ut Clemens' forskning på de mole...