Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.09.2024 01:09

Uunnværlig for produksjon av støpeformer og verktøy

norelem utvider sortimentet av standarddeler

Hos norelem kan kundene nå finne et stort utvalg av standarddeler for form- og verktøyproduksjon. Standarddeler er standardiserte elementer som monteres i hull eller utsparinger i verktøy, former eller maskindeler for å sikre en jevn og presis bevegelse av delene og minimere sideveis forskyvning.

Totalt har norelems komplette sortiment blitt utvidet med 18 produktfamilier og rundt 2 300 artikler. De nye produktene omfatter føringssøyler og føringsstifter samt føringshylser, føringsrør og glideplater.



God veiledning

på den ene siden tilbyr norelem føringssøyler, sylindriske stenger av herdet stål som kan brukes til å justere bevegelige deler nøyaktig vertikalt og gi stabil føring. Også norelems styrepinner er laget av herdet stål, sylindriske pinner som passer nøyaktig inn i hullene i føringssøylene.

Føringshylser, føringsrør og glideplater av bronse med grafittinnlegg eller herdet stål er også tilgjengelige. Den spesielle materialsammensetningen gir elementene høy mekanisk styrke og gjør dem motstandsdyktige mot belastninger og støt. Grafittinnsatsen som selvsmørende element minimerer friksjonen, reduserer slitasjen på glideelementene og de bevegelige delene og forlenger dermed verktøyets levetid.



De mange fordelene med standarddeler

Bruken av norelem standarddeler forbedrer både bevegelseskontrollen og stabiliteten til et verktøy eller en form. De er derfor uunnværlige i sprøytestøpeformer, stanseverktøy og andre presisjonsapplikasjoner. Som standardiserte, praktisk talt vedlikeholdsfrie komponenter garanterer de repeterbare produksjonsprosesser, gjennomgående høy kvalitet og lang levetid på komponentene. De er raske å montere, demontere eller skifte ut, sparer tidkrevende omarbeiding og intensivt vedlikehold og eliminerer dermed viktige kostnadsfaktorer.

norelem tilbyr også korte leveringstider, ettersom standarddelene lagerføres.

Flere nyheter

norelem utvider sortimentet med modulære festesystemer for måleteknikk. De sikrer pålitelige og p...

norelem hengsler for aluminiumsprofiler

Hengsler finnes overalt der t...

En lastebil full av innovasjoner
Løsningen for feilfrie maskineringsprosesser
Nytt fra norelem: Lineære rulleføringer

17.11.2023 00:00

Nyheter fra klemmeteknologi
Hurtigkoblingsklemmer som forbindelseselement i hurtigskiftesystemet fra norelem