Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

29.09.2024 01:09

Nytt hos norelem: Fikseringssystemer for måleteknologi

norelem utvider sortimentet med modulære festesystemer for måleteknikk. De sikrer pålitelige og presise måleresultater ved å optimalisere plasseringen av testdeler. Nøyaktig måleteknologi er avgjørende innen automatisering for å sikre produktkvalitet gjennom kontinuerlig overvåking av måle- og testdata. norelem skiller seg ut fra konkurrentene med sine fleksible modulløsninger.



Fikseringssystemer bidrar til å feste testdeler sikkert og med repeterbar nøyaktighet ved hjelp av lavest mulig klemmekraft. norelem skiller seg bevisst fra klemmeteknologi og refererer "bare" til fikseringssystemer, ettersom det kreves betydelig lavere krefter for å sette opp selv komplekse systemer. De standardiserte modulene muliggjør raske omstillinger for stadig skiftende måleoppgaver, for eksempel innen etikettering, laser- og doseringsteknologi, håndtering og næringsmiddelindustrien.



For engangsfiksering og gjentatte måleoppgaver

norelem har ulike løsninger for vanlige måleteknologier i sitt program: fiksturer for taktil måling av deler på koordinatmålemaskiner, for optiske måleprosesser samt overflate- og konturmåling, og også for andre prosesser på forespørsel.

norelem tilbyr et stort utvalg av kombinerbare standardmoduler, inkludert grunnholdere, tilleggsmoduler, manipulasjonsenheter og fastspenningselementer. Takket være det standardiserte grensesnittet kan de festes nøyaktig og kombineres for å danne nye fiksturer med repetisjonsnøyaktighet - en ressursbesparende og kostnadseffektiv løsning. I tillegg kan alle målepunkter nås i én og samme oppspenningsoperasjon.



Lett å montere, demontere og gjenbruke

Det er også mulig å bestille sett med fastspenningskomponenter for koordinatmålemaskiner, overflate- og konturmåling samt optiske målemetoder. Settene består av et forhåndsdefinert utvalg av produkter, og de inneholder alltid grunn-, monterings- og fastspenningselementer. Dette gjør det enkelt å sette opp og demontere enkle og komplekse oppspennings- og målefiksturer, og arbeidsstykker kan spennes fast raskt. De slitesterke, vedlikeholdsfrie komponentene kan alltid tilpasses nye testoppgaver og dermed gjenbrukes - uten rekalibrering. Det nye hurtigbyttepallsystemet gjør det også mulig å sette opp måleinstrumenter utenfor den optiske måleenheten.

Flere nyheter

norelem utvider sortimentet av standarddeler

norelem hengsler for aluminiumsprofiler

Hengsler finnes overalt der t...

En lastebil full av innovasjoner
Løsningen for feilfrie maskineringsprosesser
Nytt fra norelem: Lineære rulleføringer

17.11.2023 00:00

Nyheter fra klemmeteknologi
Hurtigkoblingsklemmer som forbindelseselement i hurtigskiftesystemet fra norelem