OKS Spezialschmierstoffe GmbH
OKS Spezialschmierstoffe GmbH
Væskefett for tannhjul, syntetisk (OKS 428) av OKS Spezialschmierstoffe GmbH
Flytende girfett, syntetisk
OKS 428 er et syntetisk, flytende girfett for høyt belastede gir.
Bruksområder
Bruksområder
For optimal effekt bør overflatene rengjøres på forhånd, helst først mekanisk og deretter med OKS 2610/OKS 2611 universalrengjøringsmiddel. Fjern korrosjonsbeskyttelsesmiddelet før første påfylling. Giret fylles slik at tennene som går ned i smørestoffet, transporterer det sikkert. Fyll lagrene avhengig av konstruksjon slik at man sikrer at alle funksjonsflatene får fett. Følg anvisningene fra gir-, lager- og/eller maskinprodusenten. Ettersmøring via automatiske smøresystemer er mulig, man kan også gjøres med pensel, sparkel eller lignende. Bestem ettersmøringsfrist og -mengde i samsvar med driftsbetingelsene. Hvis det ikke er mulig å lede bort det gamle fettet, må fettmengden begrenses for å unngå oversmøring av giret. Ved lange ettersmøringsintervaller bør man prøve å få til en komplett fettutskifting. Må bare blandes med egnede smøremidler.
Flere produkter i området Smørefett
Spesialfett for eksponering for sjøvann (OKS 403)
Spesialfett for sjøvannspåvirkning
OKS 403 er et spesialfett for smøring av maskinelementer ved ferskvann- eller sjøvannspåvirkning.
<...
MoS2 høytrykksfett med lang levetid (OKS 410)
MoS₂-høytrykks-langtidsfett
OKS 410 egner seg best til langtidssmøring av trykk- og støtbelastede smøresteder i friluft.
Bruk...
Fett for lave temperaturer og høye hastigheter (OKS 416)
Fett for lave temperaturer og høye hastigheter
OKS 416 er et lavtemperatur- og høyhastighetsfett.
Bruksområder
Universalfett for smøring med lang levetid (OKS 422)
Universalfett for langtidssmøring
Helsyntetisk høyytelsesfett til langtidssmøring av maskinelementer ved høye temperaturer, turtall og belastnin...
Lavtemperaturfett for næringsmiddelindustrien (OKS 472)
Lavtemperaturfett for næringsmiddelindustrien
Hvitt, helsyntetisk lavtemperaturfett med NSF H1-sertifisering for næringsmiddelindustrien.
Bru...