Katalog

HME - Technologies GmbH

Tilbake til listen

Nanojernoksidpulver (HE-O-011, 1309-37-1) av HME - Technologies GmbH

Produkt forespørsel  

Spesifikasjoner:

  • APS (nm): 50*200
  • Renhet (%): >99,99
  • Spesifikt overflateareal (m2/g): 145-245
  • Volumtetthet (g/cm3): 1.4-3.8
  • Tetthet(g/cm3): 4.2
  • Krystallform: plateformet
  • Farge: rød

Merk: I henhold til brukerens krav til nanopartikler kan vi tilby produkter i forskjellige størrelser.

Produktytelser:

Nanostruktur av a-Fe2O3 i gassensor, katalyse, magnetisk opptak og biomedisinske felt har brede anvendelsesmuligheter. På grunn av en a-Fe2O3 nanometer materialegenskaper og strukturform, er derfor direkte relatert til hvordan man oppnår den morfologiske strukturen til et a-Fe2O3-produkt som kan kontrolleres, alltid i fokus for folk. For tiden har mange forskere til span80, PVP, DMF, CTAB, (NH4) 2S2O8, NaH2PO4, NaClO3 som natriumoljesyre og morfologi, ved hjelp av hydrotermisk har fått en rekke spindel, for eksempel sfære, terning, bar, belte og lineære a-Fe2O3 nanomaterialer, på grunn av ovennevnte metode for produktstruktur, og som tett som svar på å introdusere systemet med forskjellige organiske overflateaktive stoffer, noe som vil gi sluttproduktapplikasjoner og vaske ulemper. Nylig vedtar vårt selskap en spesiell kontrollmetode for storskala kontrollerbar, for eksempel porøs flak a-Fe2O3 nanomaterialer, på grunn av dets store spesifikke overflateaktivitetssenter, som katalysator, gir de nødvendige forholdene for høy selektivitet og katalysatorer høy reaktivitet. Når a-Fe2O3 nådde etter nanometer, som en fast drivstoffforbrenningskatalysator fra den generelle drivstoffforbrenningshastigheten og forbedrer forbrenningshastigheten, er dette 1 ~ 10 ganger for å produsere høye raketter og missiler.

Bruk:

Det kan i stor grad brukes til pigmentering i å bygge menneskeskapt marmor og fargerik sement. Pigmentet for akvarell, maling, maling og gummi, plastfarge, kan også brukes til magnetisk materialindustri.

Oppbevaringsforhold:

Dette produktet skal oppbevares i tørt, kjølig og forsegling av miljøet, kan ikke utsettes for luft, i tillegg bør det unngås tungt trykk, i henhold til vanlig varetransport

Produkt forespørsel