Katalog

HME - Technologies GmbH

Tilbake til listen

Nano-gullpulver (7440-57-5) av HME - Technologies GmbH

Produkt forespørsel  

Spesifikasjoner:

  • APS(nm): 15
  • Renhet (%): >99
  • Forslag til applikasjonsdosering (ppm): Fortynn det i vannbaserte løsemidler med en konsentrasjon på 1-5 ppm
  • Farge: morbær

Funksjoner:

Gullnanopartikkelløsning fremstilles ved å spre 15 nm eller enda mindre gullnanopartikler i vannløsning. Fremstillingen vil ende opp med en jevn, nøytral løsning med stabil farge. Løsningen av gullnanopartikler ser ut til å være svakt rød, ikke gyllenbrun. Løsningen av gullnanopartikler ser ut til å være azurblå når den kondenseres ved tilsetning av andre stoffer. Løsningen er spiselig for mennesker og helt trygg for hudkontakt. I likhet med sølvnanopartikler er Au-nanopartikler resistente mot antibiotika.

Bruksområder:

Når de tilsettes det kosmetiske produktet, spiller Au-nanopartikler en rolle som bleking, anti-aldring og mykgjørende midler; eller som matfargestoffer organismer; Genetisk identifikasjon; Miljørensingsprodukter for raffinering; Brukes i mat, kosmetikk som konserveringsmidler; Brukes til produksjon av antibakterielle, antimikrobielle, betennelsesdempende medisiner og medisinsk utstyr, helsetjenester, skjønnhetspleieutstyr. Levende dagligvare, for eksempel mat, drikke, nanogullsåpe, tannbørster, alle slags skjønnhetsmasker osv ...

Lagringsforhold:

Vanndispersjonen av nanopulver bør beskyttes mot sollys.
Produktet er beregnet på forskning og utvikling, og brukeren må være en profesjonell person (denne personen må vite hvordan produktet skal brukes).
Nanopartikkeldispersjoner er suspensjoner av nanopartikler i vann. Disse dispersjonene kan brukes som de er, eller fortynnes med egnede (kompatible) løsemidler. Nanopartikler i dispersjoner kan noen ganger legge seg ved lagring, og i så fall kan de blandes (ristes opp) før bruk.

Produkt forespørsel