Katalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Tilbake til listen

Ventilasjonsanlegg (REKU) av LK Metallwaren GmbH

Produkt forespørsel  

Permanent kontrollert ventilasjon er en forutsetning for et behagelig og gjennomgående sunt arbeidsmiljø i industri- og næringshaller.

LKs ventilasjonssystem REKU fra LK Metallwaren har alle forutsetninger for dette og imponerer med sin ekstraordinære energieffektivitet.

I tillegg kan det etter ønske utvides med varmepumpe for energisparing, med klimaanlegg eller med kjølemaskin for konstant kjøling.

Sug ut forurenset prosessluft!
Ventilasjonsanlegg fungerer vanligvis etter toveisprinsippet. rommene forsynes med frisk luft via det ene systemet, mens det andre transporterer den "brukte" prosessluften filtrert ut. Tilførsels- og avtrekksluftstrømmene blandes ikke.

REKU ventilasjonssystemer fordeler tilluften via et termisk styrt utblåsningshode, et tekstilbasert luftstyringssystem eller en tilluftskanal. Hvis luften i hallen er forurenset med aerosoler, kan spesielle filtre integreres i avtrekksluftstrømmen: På denne måten kan forurensning av hallen og anlegget forhindres.

Opptil 84 prosent varmegjenvinning
Vår integrerte platevarmeveksler bruker den varme halluften til å varme opp friskluften som suges inn når det er kaldt ute. På denne måten kan opptil 84 prosent av energien gjenvinnes fra den varme prosessluften via varmegjenvinningssystemet (HRU), og energiforbruket kan reduseres betydelig.

Hvis det er behov for en høyere halltemperatur, kan ventilasjonssystemet utvides med en direkte fordamper, flytende gass, varmtvannspumpe eller elektrisk batteri. Dette sparer energi og er 100 prosent CO2-nøytralt.

Høy ytelse for optimal luftutskiftning
Avhengig av ytelseskravene finnes det to typer systemer. Ventilasjonssystemet REKU 7 oppnår en nominell luftytelse på opptil 7 000 m3/t, REKU 10 til og med opptil 10 000 m3/t.

Begge systemtypene kan kombineres med hverandre etter ønske, basert på bygningens dimensjoner og ytelseskravene på stedet.

Konstant kjøling av høye halltemperaturer
Sterk solinnstråling eller økt utblåsning av prosessluft kan føre til at temperaturen i produksjons- og lagerhaller stiger så mye at det går ut over hallklimaet og produksjonen eller lagringen av produkter. For å unngå dette kan REKU-ventilasjonssystemet kombineres med en varmepumpe, et klimaanlegg eller et kjøleaggregat, avhengig av behovet. På denne måten kan man opprettholde konstante temperaturer i hallen.

Med LK REKU ventilasjonssystem i kombinasjon med varmepumper, klimaanlegg eller kjøleaggregat skånes produkter og varer, og romklimaet forbedres betydelig, noe som gir behagelige arbeidsforhold.

Produkt forespørsel  

Flere produkter i området Ventilasjonsanlegg

Ventilasjonssystem for elektroplettering, næringsmiddelproduksjon (RK-K)

Kontinuerlig luftutveksling ved konstant temperatur

Industrihaller, for eksempel haller som brukes mye til bearbeiding, produksjon og lagring av råvarer, produkter ell...