Katalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Tilbake til listen

Kompakt enhet for malings- og tørkeprosesser (LKPT ) av LK Metallwaren GmbH

Produkt forespørsel  

LKPT kompaktsystem

Energieffektiv tørking og tilførsel av friskluft!

Energieffektiv systemteknologi kombinert med høy materialkvalitet og maksimal fleksibilitet ved implementering av individuelle kundekrav: Det er akkurat dette du finner i våre LKPT kompaktsystemer. Grunnlaget for dette er tiår med erfaring og omfattende kunnskap hos våre spesialiserte ingeniører. De står alltid klare til å hjelpe deg med den tekniske planleggingen og organiseringen av implementeringen og vedlikeholdet av anleggene dine!

Kunden bestemmer hvordan du vil varme opp

Du velger - vi planlegger og bygger anlegget ditt helt etter dine behov.

Selv forbrenningskamrene er tilgjengelige i ulike materialkombinasjoner av varmebestandig eller korrosjonsbestandig rustfritt stål og kan blant annet brukes i de kompakte, modulære tilførsels-, avtrekks- eller resirkuleringsenhetene. Alternativt kan prosessvarmen i lakkerings- og tørkeprosessen genereres via gassoverflatebrennere, varmtvannspumper eller elektriske varmebatterier.

Kunden bestemmer selv hvilken type oppvarming som er optimal for ham og hvilke prosessrelaterte systemspesifikasjoner som er relevante for ham. Det er også mulig å kombinere flere varmegeneratorer, f.eks. en pumpevarmtvannsbatteri som forvarmingstrinn og et forbrenningskammer som etterfølgende enhet.
Valgfri utvidelse med tilleggskomponenter
Systemets hus består av galvaniserte rammeprofiler, støpte aluminiumshjørner og isolerte paneler. Takket være installasjonen av frittløpende radialhjul genererer systemet lite støy og har et av de laveste energiforbruksverdiene i konkurransen.

Avhengig av prosjektkravene kan LKPT kompaktsystem for lakkerings- og tørkeprosesser utformes i forskjellige størrelser i både horisontal og vertikal posisjonering. For dette formålet kan blant annet følgende tilleggskomponenter integreres i systemet på forespørsel følgende tilleggskomponenter kan installeres i systemet på forespørsel:

Avtrekksfilter
Tverrstrømsvarmeveksler for varmegjenvinning
Kombinert varme- og kjølebatteri med dråpeutskiller
Oppstrøms varmebatteri for forvarming av tilluft
Tilbehør (termostater, trykkbokser, volumstrømstabilisering, frekvensomformere osv.)

Produkt forespørsel  

Flere produkter i området Prosessanlegg

Prosessanlegg

Prosessteknologi for industri og handel

Innen prosessteknologi tilbyr LK Metall innovative systemer for industri og handel som gir store energibesparelser. Med vårt Compact-system...