Katalog

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Tilbake til listen

Leddet forkle (Topclose) av Arno Arnold GmbH

Produkt forespørsel  

Toplclose veier 50 % mindre enn vanlige føringsbaner. Føringsbanen har også en lettvektskonstruksjon, noe som betyr at systemkomponentene kan operere ved høyere hastigheter uten behov for omkonfigurering. Topclose har et estetisk utseende med glatt, lukket overflatefinish i rustfritt stål og spesialdesignede profiler i rustfritt stål.

Fordi sponviskerfunksjonen er integrert i Topclose, er transporten mindre utsatt for smuss og rusk. Topclose er tilpasningsdyktig og kan enkelt rulles rundt mindre diametre. Den lukkede bakveggen er fullstendig forseglet. Bruksområder og kundekrav avgjør hvilke materialer som brukes til å bygge dette produktet. På grunn av de mange fordelene og den enkle og raske monteringen er Topclose det ideelle tildekkingssystemet for maskineringssentre i metall, plast eller tre.

Produkt forespørsel  

Flere produkter i området Avdekkingsbekledning

Overtrekk for lemmer (Apron)

"Apron"-forkleene har mange ganger vist seg å være plassbesparende og ekstremt robuste beskyttelsesdeksler innen maskinteknikk. Takket være den lave monteringsdybden og muligheten for avbøyning egn...