Katalog

HEAB Absaugtechnik GmbH

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

Tilbake til listen

Luftrenser (Mia Air) av HEAB Absaugtechnik GmbH

Produkt forespørsel  

Friskluftsteknologi av den nye generasjonen Mia Air luftrenser er for tiden et av de kraftigste apparatene på hele markedet og overbeviser med sin ledende filterteknologi.
Filterutstyret består av et forfilter (manuell rengjøring), et høykvalitets aktivt kullfilter for eliminering av lukt og flyktige organiske stoffer og et HEPA-renromsfilter i klasse H14 med 99,995 % separasjon (fjerner blant annet de minste partiklene som fint støv, virus og bakterier).(fjerner blant annet de minste partiklene
som fint støv, virus og bakterier).

I tillegg ødelegger det mikrobielle belegget og UV-C-lyset virus og bakterier av alle slag fra den omgivende luften.
Flere luftskifter i timen er mulig. (f.eks. 100 m² areal = luften blir fullstendig renset 3-4 ganger i løpet av en time*) Takket være den praktiske paneldesignen til Mia Air kan du enkelt styre hvilke omgivelsesforhold du foretrekker manuelt eller med mobilappen.

Takket være den mobile bruken, med skjulte ruller, kan filtersystemet brukes fleksibelt i rom som møterom, kontorer, klasserom, kantiner, verksteder, venterom osv.
. Optimaliser luftkvaliteten i rommene dine og reduser samtidig risikoen for smitte med patogener.
Vi har den profesjonelle løsningen for deg!
Beskytt deg selv og andre med Mia Air!

Produkt forespørsel  

Flere produkter i området Filteranlegg

Patronfilter (PPF)

Systemene er nøyaktig innstilt for filtrering av de fineste partiklene og støvet fra luften som genereres i mange bearbeidingsprosesser.

Tørre filtersystemer (ZSPF)

HEAB syklonpose-pulsfiltersystem - ZSPF

Syklonposepulsfiltersystemet er ideelt egnet for separering av støv på mange bruksområder. Nesten alle typer støv kan separeres uten problemer. Posef...