Katalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Tilbake til listen

Mobilt luftrenseanlegg for sosiale institusjoner (LRA-S) av LK Metallwaren GmbH

Produkt forespørsel  

99,995 prosent virusfri!

Koronapandemien og de tilhørende restriksjonene har gjort luftrensing til et sentralt tema i den offentlige debatten. Dette gjelder spesielt i rom der mange mennesker oppholder seg permanent og der risikoen for smitteoverføring av virus, bakterier eller bakterier er tilsvarende høy.

Den mobile luftrenseren LRA-S fra LK Metallwaren beskytter effektivt mot dette!

Den har en ytelse som gjør at den kan rense luften i opptil 60 kvadratmeter store og opptil 3,5 meter høye rom (f.eks. kontorer eller klasserom) i fem timer. (f.eks. kontorer eller klasserom) fem ganger i timen.
Trippelfiltersystem med 99 prosent effektivitet
LK luftrenser LRA-S har et integrert filtersystem. Det består av et finpartikkelfilter, et aktivt kullfilter mot lukt og et mikropartikkelfilter (filterklasse H14, HEPA) som renser 99,995 prosent av virus, bakterier og kim fra romluften. Luften i gulvområdet suges inn av en energieffektiv EC-vifte, filtreres og føres tilbake til rommet i det øvre området.

I standby-modus måler luftrenseren CO2-konsentrasjonen i romluften. Hvis denne stiger til en verdi på over 800 ppm, går den automatisk over i full drift.

Produkt forespørsel