Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

Tilbake til listen

Låsebolter av HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

Produkt forespørsel  

HEINRICH KIPP WERK presenterer nok en ny utvikling fra produktgruppen låsebolter: Nå lanseres det modeller på markedet der utkoblingen av bolten skjer ved hjelp av en eksenterhendel. Når brukeren beveger eksenterhendelen forbi eksenterens dødpunkt, kobles bolten ut. Fordelene med de nye låseboltene er den ergonomiske utformingen, den flate konstruksjonen, den høye temperaturbestandigheten og den raske justeringen.

Låsepinnen forblir utkoblet når håndtakspaken beveges forbi eksenterens dødpunkt. Operatøren kan enkelt løsne en pinne om gangen uten å måtte holde alle håndtakene i utstrakt stilling.

Denne funksjonen finnes ellers bare på låsebolter med sperrespor, men håndtaket må dreies i trukket stilling - så prosessen tar lengre tid. Produkter med eksentriske spaker er derimot egnet for praktisk rask justering.

Et annet pluss poeng er den ergonomiske formen på det eksentriske håndtaket, som muliggjør enkel håndtering med liten anstrengelse.

De eksentriske håndtakene kan roteres 360° og er betydelig flatere enn sopp- eller T-håndtak når de ikke er i bruk. Dette muliggjør også innfelt montering av produktene, slik at man unngår forstyrrende konturer.

Håndtakene er tilgjengelige i svart og trafikkrød og er laget av glassfiberarmert plast. Denne plasten er motstandsdyktig mot høye temperaturer og tillater kontinuerlige driftstemperaturer på ca. 160 °C og kortvarige driftstemperaturer på maks. 250 °C. 250 °C. Når det gjelder gjengehylser og låsepinner, kan brukeren velge mellom utførelser i stål og rustfritt stål. Alle gjengehylser er tilgjengelige med fine gjenger og i 4 størrelser (M10x1 / M12x1,5 / M16x1,5 / M20x1,5).

Produkt forespørsel