Katalog

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

Tilbake til listen

Girolje for næringsmiddelindustrien (OKS 3730) av OKS Spezialschmierstoffe GmbH

Send produktforespørsel  

Helsyntetisk olje i ISO VG-klasse 460 for smøring av drev og andre maskinelementer innenfor næringsmiddelindustrien.


Bruksområder
  • Smøring av lukkede tannhjulsgir
  • Flytende smøring av kjeder, ledd, føringer og armaturer
  • Egnet til dyppebad-, roterende dyppebad- og injeksjonssmøring

Fordeler og nytteverdi
  • NSF H1-registrert
  • God aldrings- og oksidasjonsstabilitet gjennom optimal additivering
  • Kaldt- og varmtvannsbestandig
  • Bestandig mot vanndamp pluss desinfiserings- og rengjøringsmidler
  • Brukes i bredt temperaturområde
  • Skjærstabil og skumfattig
  • God slitasjebeskyttelse
  • God korrosjonsbeskyttelse
  • Økonomisk pga. lang driftstid
  • MOSH/MOAH-fritt (i henhold til oppskrift)

Tekniske spesifikasjoner
  • Nedre driftstemperatur: -30 °C
  • Øvre driftstemperatur: 120 °C
  • Tetthet (ved 20 °C): 0,86 g/cm³
  • Viskositet (ved 40 °C): 460 mm²/s
  • FZG-slitasjebeskyttelseskontroll: > 12 Kraftklasse (A/8,3/90)

Bruksområder

Rengjør smørestedet grundig for optimal virkning. Fjern korrosjonsbeskyttelsesmiddel fra drevene før første gangs påfylling. Giret fylles slik at tennene som går ned i smøremiddelet, transporterer det sikkert. Smøring i tilstrekkelig mengde med pensel, dråpesmører, dypping, eller med egnede automatiske smøresystemer. Følg anvisningene fra gir- og maskinprodusenten. Bestem ettersmøringsfrist og -mengde i samsvar med driftsbetingelsene. Må bare blandes med egnede smøremidler.

Send produktforespørsel  

Flere produkter i området Girolje

Girolje for næringsmiddelindustrien (OKS 3720)

Helsyntetisk olje i ISO VG-klasse 220 for smøring av drev og andre maskinelementer innenfor næringsmiddelindustrien.

Bruksområder

  • Sm&osl...