Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Tilbake til listen

Målehjulsystemer av Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Produkt forespørsel  

Systemer for hastighetsmåling, posisjonsregistrering og lengdemåling

Målehjulsystemer fra Kübler er den ideelle løsningen for pålitelig hastighetsmåling, posisjonsregistrering og lengdemåling i applikasjoner med lineære bevegelser. Disse registreres roterende via målehjulet med påmontert enkoder direkte på overflaten av materialet som skal måles, og konverteres til lineære data. Integrerte fjærer sørger for at målehjulet har den nødvendige kontaktkraften mot måleflaten for pålitelig registrering av måleverdier.

Målehjulsystemer brukes til å registrere lineære bevegelser

Den lineære bevegelsen (1) til et materiale som skal måles, konverteres til en roterende bevegelse (2) ved hjelp av et målehjul (eller en remskive eller et tannhjul) som hviler på det.
En påmontert inkrementell eller absolutt enkoder (3) registrerer denne rotasjonen og konverterer den til hastighets-, posisjons- og avstandsverdier.
Målehjulsystemets lineære oppløsning (mm) er resultatet av forholdet mellom målehjulets omkrets og enkoderens rotasjonsoppløsning (ppr).

Produkt forespørsel  

Flere produkter i området Målehjul

Målehjul

Målehjul brukes i kombinasjon med pulsgivere for å måle materialer i tre-, papir-, metall-, tekstil- og plastindustrien. Ved valg av målehjul må man først og fremst ta hensyn til hvilken type material...