Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Tilbake til listen

Rør (BioBased) av Eppendorf SE

Produkt forespørsel  

Den nye generasjonen rør "Eppendorf Tubes® BioBased" er laget av 90 % "biosirkulært", fornybart råstoff (resirkulert f.eks. fra matoljeavfall og -rester) og 10 % fossilt råstoff. Disse rørene i størrelsene 5,0 mL, 15 mL, 25 mL og 50 mL med skrukork er dermed laget av sertifisert polypropylen basert på fornybare, resirkulerte råvarer og kalles "BioBased".

Dette betyr at Eppendorf ikke lenger bare fokuserer på utvikling av nye produkter, men også på nye produksjonsmaterialer. I tråd med "Reduce, Reuse, Recycle"-konseptet er hovedmålet å produsere polymerprodukter på en mye mer bærekraftig måte uten at det går på bekostning av den garanterte produktkvaliteten og ytelsen som trengs i stadig mer krevende forskning.

Forbruksproduksjonssenteret i Oldenburg/Tyskland oppfyller kravene i sertifiseringssystemet ISCC PLUS (International Sustainability & Carbon Certification). I tillegg er bærekraften til rørene sertifisert av "My Green Lab®" med "ACT-sertifikater" (Accountability, Consistency, Transparency).

Tilleggsinformasjon

Produkt forespørsel  

Flere produkter i området Reaksjonsbeholdere

Koniske rør 25 ml (Amber / Protein LoBind® )

Bytt ut det konvensjonelle koniske røret i arbeidsflyten og opplev de nye mulighetene som Eppendorfs koniske rør på 25 ml gir.

De sparer lagringsplass, reduserer risikoen for kontamineri...

Reaksjonsbeholdere (Eppendorf Tubes® 3810X)

Opplev en ny dimensjon innen celledyrking med Eppendorf Cell Culture Consumables. I utviklingen av porteføljen har vi fokusert spesielt på dine behov for utmerket celleytelse og pålitelighet samt a...