Katalog

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Tilbake til listen

Elektroniske kretskort laget av glass (IMPAeGlass ) av Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Produkt forespørsel  

Å trykke elektronikk på glass er vår hobby. I mer enn 15 år har vi silketrykt ledere og komplette kretser direkte på glassunderlag. For kundene våre åpner dette innovative muligheter for moderne HMI-design av høy kvalitet. På denne måten kan det konvensjonelle kretskortet erstattes av glass på en rekke bruksområder.

Vi påfører ulike fargelag på glasset ved hjelp av uorganisk og fremfor alt miljøvennlig keramisk silketrykk. Når det gjelder elektronikk, suppleres disse med funksjonalisert trykk av lederskinnestrukturer og elektroniske kretser. Det elektroniske oppsettet er ikke synlig fra forsiden. I den påfølgende herdeprosessen blir de enkelte funksjonelle lagene emaljerte og danner en materialbinding.

Vi produserer de tilhørende kunstverkene internt ved hjelp av høyoppløselige eksponeringssystemer. Strukturbredder på opptil 80 µm (fine pitch) kan realiseres i serieproduksjon.

Det elektronisk funksjonaliserte glasset med den trykte kretsen monteres deretter på vanlig SMD-vis. vanlige mikrokontrollere av typen QFN (eller MLF), SOP eller SSOP kan behandles uten problemer.

Produkt forespørsel