Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Tilbake til listen

Zirkonoksidkeramikk av Heimerle + Meule GmbH

Produkt forespørsel  

Utviklingen innen CAD/CAM-materialer i zirkonia har gått raskt de siste årene. Et av de viktigste fremskrittene her er tilgangen til nye, industrielt prefabrikkerte materialer, som muliggjør økt kvalitet og høy reproduserbarhet takket være automatisering. Zirkoniumdioksid har bevist sin verdi innen CAD/CAM-materialer. I dag står de for styrke og svært høy estetikk.

I vår søken etter en partner som kunne gi oss muligheten til å utvide porteføljen vår til denne svært interessante sektoren, fant vi det vi lette etter i pritidenta® GmbH. Ikke bare produktene av høy kvalitet overbeviste oss umiddelbart, men også selskapets policy er helt i tråd med Heimerle + Meule.

pritidenta® GmbH utvikler produkter for tannteknikere og tannleger som kombinerer høy estetikk med effektiv produksjon og automatisering i CAD/CAM-sektoren. Målet er å tilby kundene våre en løsning av høy kvalitet til et rimelig forhold mellom pris og ytelse. CAD/CAM-materialene av dental zirkonia produseres utelukkende i Tyskland: "Made in Germany"!

Materialbeskrivelse
Alle priti®multidiscs ZrO2 er laget av materialer med høy renhet. Den sertifiserte prosessen med enakset pressing med påfølgende isostatisk etterkomprimering gir maksimal sikkerhet. De høykomprimerte zirkoniumdioksid-emnene garanterer definert sintringskrymping og perfekte freseresultater, og danner dermed grunnlaget for et estetisk tiltalende og kostnadseffektivt resultat.

Produkt forespørsel