Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Tilbake til listen

Plast med høy ytelse til proteser av Heimerle + Meule GmbH

Produkt forespørsel  

Moderne resiner med høy ytelse for CAD/CAM-teknologi

Etter at CAD/CAM-teknologien ble introdusert, har produktutvalget innen tannteknikk nærmest eksplodert. Selv med harpikser for et bredt spekter av bruksområder er utvalget av emner enormt. det er imidlertid ikke til å kjenne igjen utenfra, men det er store kvalitetsforskjeller, først og fremst på grunn av produksjonsprosessen.

På grunn av våre høye kvalitetskrav har vi valgt høykvalitets termoplastharpikser fra DentalPlus GmbH på dette området. Etter å ha samarbeidet med DentalPlus i mange år om sprøytestøping, har vi lenge vært kjent med materialene i patronform og deres biokompatibilitet. Takket være en patentert prosess har DentalPlus også klart å oppfylle disse kravene i form av blanks. Kontinuerlig forskning og videreutvikling har gjennom mange år bevist den ekstreme homogeniteten, den spaltefrie passformen, den høye brudd- og bøyestyrken og fargestabiliteten. men "DentalPlus-harpiks" betyr også: maksimal kroppskompatibilitet og fysiologisk ufarlig, velprøvd selv hos følsomme pasienter, utmerket estetikk og lang holdbarhet - og selvfølgelig "Made in Germany"!

Bruksområdet for høyytelsesharpikser i tannteknologien er ikke lenger begrenset til midlertidige restaureringer. Hel- og delproteser, kroner og broer, skinner, modellstøping og låseteknologi, helanatomiske langtidsprovisorier - velg mellom Eldy Plus®, Polyan Plus®, Dentalos Plus® eller PMMA Economic Line, avhengig av indikasjon.

Produkt forespørsel