Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Tilbake til listen

Electroplating systems av Heimerle + Meule GmbH

Produkt forespørsel  

Elektroformingsteknologi
Den enkleste måten å produsere selvbærende metallrammer på ved hjelp av en elektrokjemisk prosess, uten støping, sintring eller kostbare investeringer i utstyr - det er slik vi forstår begrepet "elektroforming". Gramm Electroforming System (GES) gir svært estetiske, presise og reproduserbare resultater, noe som er bekreftet av anerkjente materialforskere og klinikker.

Gramm GmbH fikk sitt store gjennombrudd på dentalmarkedet i 1989 med GAMMAT 12, det første helautomatiske elektroformingsapparatet. I tiårene som fulgte, har det skjedd store endringer innen tannteknologien og utviklingen av dentalutstyr. Maksimal kostnadseffektivitet med lavest mulig investering samt presisjon og biokompatibilitet ble stadig mer attraktivt for tannteknikere, tannleger og ikke minst pasienter.

Vi tok gjerne denne utfordringen, og elektroformingsteknologien har etablert seg som verdensledende. I dag kan vi si at vi kommer til å produsere disse produktgruppene knyttet til elektroformingssystemet i egen regi i fremtiden, og dermed fortsette det strålende triumftoget innen tannteknologien. Det beste av alt er at systemets midtpunkt fortsatt heter GAMMAT®optimo 2!

Det aktuelle apparatet for GES GAMMAT®optimo 2 er godt innarbeidet i hele Tyskland av våre salgsrepresentanter. Den ekstremt enkle betjeningen gir perfekte resultater ved produksjon av kombinerte zirkonium-, edelmetall- og ikke-edelmetalllegeringer med minimal bruk av gullbad. Resirkuleringsfunksjonen som er integrert i apparatet, fjerner selv de minste gullrester - økonomisk, kalkulerbart og overbevisende!

Produkt forespørsel